projekt ustawy - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 6    [ Posty: 51 ]

Napisano: 14 mar 2015, 20:00

nie rozumie moja córka studiuje i konczy 25 lat w lipcu i koniec ma orzeczenia będziemy stawac na komisję nadal,mam SP co dalej?
tato

Napisano: 14 mar 2015, 20:09

ja też pytam co dalej ...siostra leżąca (od urodzenia) ojciec st znaczny ledwo się porusza o własnych siłach , mama st umiarkowany ...i ja mam 520 ... i na nic innego nie mogę liczyć ...i co Wy na to .Bywa że opiekuje się całą trójką .
opiekunka

Napisano: 14 mar 2015, 21:03

szczerze współczuję pani.
mama opiekująca sie

Napisano: 14 mar 2015, 21:40

Dużo czytania. W sprawie ubezpieczeń rolników nie ma nic nowego.
ART. 16a uchylony - znika SZO
ART o wys. ZDO (520zł) uchylony - jakieś podwyżki?
Kolejność alimentacyjna przy świadczeniu również dla dorosłych, rozwiązania dla małżonków
Wywiady u wszystkich
Ochrona praw nabytych przy świadczeniu i szo - ?
Kryterium dochodowe
świadczenia przyznawane na okresy zasiłkowe - ? waloryzowane.
I jeszcze .......?
wwo

Napisano: 14 mar 2015, 23:22

ART o wys. ZDO (520zł) uchylony - jakieś podwyżki?
A który to artykuł? czyżbym coś przeoczyła?
I jakie podwyzki ? przecież zdo pobierają sami oszuści i naciągacze, to nawet do waloryzacji nie będa mieli prawa.
m&m

Napisano: 14 mar 2015, 23:31

I jeszcze .......?
Powinien się jeszcze znaleźć zapis o eutanazji dla osób, które zostaną pozbawiene opieki. pozwolenie na szybkie i bezbolesne zejście z tego świata a nie skazywanie ich na przeciągającą sie śmierć w mękach.
m&m

Napisano: 14 mar 2015, 23:46

M&m nie umieraj przed śmiercią.
A z tym uchylonym art.2 i 4 to przez przypadek plotki robię, to uchylone będzie w ustawie o świadczeniach rodzinnych a nie zdo - sorki.
wwo

Napisano: 15 mar 2015, 0:00

A to z jakiej to paki mam umierać przed śmiercią ?
m&m

Napisano: 15 mar 2015, 0:07

Bo powyżej jakieś czarne wizje o eutanazji roztaczasz.
wwo

Napisano: 15 mar 2015, 8:18

A jaką masz lepszą propozycje dla osób niesamodzielnych zarówno fizycznie jak i intelektualnie, które będą pozbawione opieki. Dla takich ludzi całodobowa opieka to ich minimum egzystencji. Bez tej opieki pozostanie im gnić śmiercią głodową we własnych odchodach. To czyż w takim przypadku eutanazja nie jest dla nich bardziej humanitarnym wyjściem?
m&m

Strona 2 z 6    [ Posty: 51 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x