szkolenie z Panią Mlonką - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 8    [ Posty: 75 ]

Napisano: 13 mar 2015, 17:05

Może ktos wie coś na temat najbliższych szkoleń z Panią Grażyną Mlonką - podobno są jakies w przyszłym tygodniu?
Dostał ktoś ofertę?
AnnaD

Napisano: 17 mar 2015, 12:25

o ja z ta Panią to dziękuję bardzo............. nie polecam!!!!!!!!!! o nie nie
hania1500

Napisano: 17 mar 2015, 16:03

ja byłem i zawsze jeżdżę do niej mam jedną linię z ministerstwa to co oni chcą i myślą "myślę" muszę ja.... nie chcę przepłacać za show Pana Mazurkiewicza który najpierw straszy a później pokazuje światełko w tunelu.....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 18 mar 2015, 14:50

bardzo miła, jak na pracownika MPiPSu kompetentna. Unika tematów trudnych dla MPiPS, dopytana bagatelizuje wyroki sądów. Przekazuje stanowiska MPiPS bez podparcia czymkolwiek. Wskazuje, co MPiPS chciało osiągnąć przez taką redakcję przepisów, nie ma dla niej znaczenia co z tymi intencjami robią sądy. Generalnie prezentuje zdroworozsądkowe podejście do przepisów, ale przed SKO to nie zawsze wystarczy.
Jeśli już jechać na kogoś z MPiPSu, to można ją polecić.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 18 mar 2015, 15:35

a ja tam trzymam sie mazurkiewicz, czyta prawo a nie mówi a może tak a może tak wykładnie mpips nie są podstawą prawną. Jak raz byłam u tej Pani to wręcz była oburzona że ktos jej pytania zadaje i cyt." burzy harmonogram szkolenia" sorry........... :oops:
hania1500

Napisano: 19 mar 2015, 9:56

mazurkiewicz czyta prawo? Nie rozśmieszaj mnie.
Tylu bzdur co on naopowiadał już, to już zliczyć ciężko.
Wygrzebali się już ci, którzy nasłuchali się jego durnot w 2013 r., że trzeba wydawać decyzje administracyjne na wygaśniecie z mocy prawa z dniem 30 czerwca 2013 r. decyzji na śp?
Kontynuuje opowiadanie durnot, że jak członek rodziny jest w instytucji zapewniającej całodobowe utrzymanie to jego dochodu się nie bierze ale osoba ta wciąż pozostaje w składzie rodziny?
Nie chce mi się więcej wyliczać wygadywanych przez niego idiotyzmów, na żadne "szkolenie" tego niby eksperta od wszystkiego nie jezdze od lat bo to strata czasu i pieniedzy
gops33

Napisano: 19 mar 2015, 14:03

gops33 pisze:Kontynuuje opowiadanie durnot, że jak członek rodziny jest w instytucji zapewniającej całodobowe utrzymanie to jego dochodu się nie bierze ale osoba ta wciąż pozostaje w składzie rodziny?
To akurat prawda i wynika to wprost z ustawy, a nie interpretacji Bartłomieja.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 19 mar 2015, 15:43

wprost z ustawy?
a z którego zapisu?
nie rozsmieszaj mnie kolejny "ekspercie"
gops33

Napisano: 19 mar 2015, 15:50

O nie, kolejnego to sobie wypraszam.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 19 mar 2015, 15:52

wiosna idzie to sezon na trolle się zaczął.
Norma
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Strona 1 z 8    [ Posty: 75 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x