Promocja AS

ODPOWIEDZ
Olcia11

Promocja AS

Post autor: Olcia11 »

czy w mamach promocji,jakieś potwierdzenie odbioru gadżetów jest potrzebne?
PCPR1

Re: Promocja AS

Post autor: PCPR1 »

Olcia11 pisze:czy w mamach promocji,jakieś potwierdzenie odbioru gadżetów jest potrzebne?
Teoretycznie nie jesteśmy rozliczani z promocji.

A swoja drogą, co Wy robicie w ramach promocji? ja tylko piszę pisma do szkół, daję info na stronie internetowej, druknę info na tablice ogłoszeń w PCPR i wysyłam info do GOPS-ów.
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

my dajemy ogłoszenia do lokalnej prasy przed każdym naborem, informacja na stronie pcpr i powiatu, informacje do szkół

potwierdzenie odbioru gadżetów zbędna biurokracja, moim zdaniem wystarczyłaby faktura/rachunek za zakup gadżetów
Olcia111

Post autor: Olcia111 »

No a jakieś gadżety typu długopisy,kalendarze czy coś kupujecie to na co przeznaczacie kasę z promocji?
PCPR1

Post autor: PCPR1 »

Olcia111 pisze:No a jakieś gadżety typu długopisy,kalendarze czy coś kupujecie to na co przeznaczacie kasę z promocji?
U nas szefostwo (dyr i księgowa) podejmują jakieś decyzje - albo ta kasa trafia na nasze (PCPR) konto albo może nawet na konto powiatu (nie znam się na tym). Na żadną promocję kasa nie idzie (żadnych długopisów itp). W sumie, to nie ma co za bardzo promować tego programu. :(
O mnie zapomnieli, mimo obietnic, że przynajmniej ta kasa z ewaluacji będzie dla mnie. I tak czekam kolejny rok :cry:
ODPOWIEDZ