Promocja AS
Promocja AS
czy w mamach promocji,jakieś potwierdzenie odbioru gadżetów jest potrzebne?
Re: Promocja AS
Teoretycznie nie jesteśmy rozliczani z promocji.Olcia11 pisze:czy w mamach promocji,jakieś potwierdzenie odbioru gadżetów jest potrzebne?
A swoja drogą, co Wy robicie w ramach promocji? ja tylko piszę pisma do szkół, daję info na stronie internetowej, druknę info na tablice ogłoszeń w PCPR i wysyłam info do GOPS-ów.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
my dajemy ogłoszenia do lokalnej prasy przed każdym naborem, informacja na stronie pcpr i powiatu, informacje do szkół
potwierdzenie odbioru gadżetów zbędna biurokracja, moim zdaniem wystarczyłaby faktura/rachunek za zakup gadżetów
potwierdzenie odbioru gadżetów zbędna biurokracja, moim zdaniem wystarczyłaby faktura/rachunek za zakup gadżetów
No a jakieś gadżety typu długopisy,kalendarze czy coś kupujecie to na co przeznaczacie kasę z promocji?
U nas szefostwo (dyr i księgowa) podejmują jakieś decyzje - albo ta kasa trafia na nasze (PCPR) konto albo może nawet na konto powiatu (nie znam się na tym). Na żadną promocję kasa nie idzie (żadnych długopisów itp). W sumie, to nie ma co za bardzo promować tego programu.Olcia111 pisze:No a jakieś gadżety typu długopisy,kalendarze czy coś kupujecie to na co przeznaczacie kasę z promocji?

O mnie zapomnieli, mimo obietnic, że przynajmniej ta kasa z ewaluacji będzie dla mnie. I tak czekam kolejny rok

Oprócz Promocja AS - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Obszar D
Studenci, Moduł II
do kiedy rozliczenie z AS
erasmus
dofinansowanie
Obszar A, zadanie 2
AS C2 z dofinansowania na refundację
Druga wizyta eksperta
udział własny refundacja kosztów dojazdu do eksperta PFRON
obszar d
AS powtarzanie semestru