Witam
Czy możecie napisać mi krok po kroku co robię z wnioskiem zgłoszonym elektronicznie?
może dla Was to głupie ale jeszcze nikt nam nie zgłaszał wcześniej takiego wniosku elektonicznie, wnioski na 500+ to dla nas pierwsze.
dla mnie też .... jak odbierzesz "pocztę" klikasz prezentuj( na dole ) ... jak nie ma "ROPSU" to wczytujesz ( ja wcześniej drukuję ) ... następnie wchodzisz: wnioski elektroniczne oprawiasz niedoskonałości i wniosek wskakuje do rejestracji wniosków .... to tak w skrócie przy porannej kawie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
[quote="ewalu"]dla mnie też .... jak odbierzesz "pocztę" klikasz prezentuj( na dole ) ... jak nie ma "ROPSU" to wczytujesz ( ja wcześniej drukuję ) ... następnie wchodzisz: wnioski elektroniczne oprawiasz niedoskonałości i wniosek wskakuje do rejestracji wniosków .... to tak w skrócie przy porannej kawie
Ewalu jak wchodzisz na wnioski elektroniczne żeby poprawić to jest tam opcja edytuj?i jak np. nie wpisali miejscowości to sama dopisujesz???
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes