jak ułatwić sobie pracę??? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 kwie 2016, 18:51

Mam pytanko j/w bo jestem sama z ok 700 wnioskami i zastanawiam się jak zorganizować sobie pracę?
1. czy dzielicie jakoś wnioski no. na te na pierwsze dziecko i na te na drugie i kolejne, a może dodatkowo na te do ROPS?
2. od których wniosków zaczniecie przy wystawianiu decyzji?a może idziecie wg rejestru?
Jakie w ogóle macie pomysły na ułatwienie pracy???
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Napisano: 02 kwie 2016, 18:55

Na razie siedzę i beczę bo się właśnie dowiedziałam, że koleżanka, która ze mną pracuje i miałyśmy razem się tym gó.nem zajmować miała pilną operację i najwcześniej wróci za 3 tyg. Zostałyśmy więc we dwie na wszystkim tj. rodzinne, FA, mieszkaniówka i 500. Sprawozdanie na zaraz do zrobienia, jeszcze jakieś meldunki i inne jajca z 500. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 02 kwie 2016, 18:57

to Wy tym bardziej pomyślcie jak ułatwić sobie pracę................
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Napisano: 02 kwie 2016, 19:49

napić sie jerba mate i na wesoło, będzie dobrze

Napisano: 03 kwie 2016, 14:34

Gosiu zajmij się najpierw sprawozdaniem bo ono ma piorytet, potem weź te decyzje które mają krótszy termin an zrobienie a potem pomału weź 500plus. Ja bym zaczęła od daty wpływu i na bieżąco wysyłasz sobie wnioski do ROPS. Ja wnioski mam w 4 segregatorach. Na pierwsze, na drugie, elektroniczne i ROPS. Na pierwsze Ci co pobierają ZR to dochody powinny Ci się pobrać w systemie więc tylko sprawdzasz i przechodzisz do decyzji.
annja
Referent
Od: 26 wrz 2012, 12:41
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x