prośba księgowej Sygnity - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 05 lip 2016, 14:11

Nasza księgowa chce wiedzieć ile pieniędzy wydamy co miesiąc na 500+ od kwietnia do grudnia z rozbiciem na każdy miesiąc, macie może pomysł jak to wyciągnąć z Sygnity???? pomózcie proszę ...
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Napisano: 05 lip 2016, 14:13

Ale przecież nie wiesz dokładnie ile wydasz do końca roku. To jest wróżenie z fusów. Ok, dojdziesz w programie kto kończy kiedy 18 lat ale co z dziećmi, które się teraz urodzą?
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 05 lip 2016, 14:19

księgowej pewnie chodzi o zestawienie wydanych decyzji. wchodzisz w zakładkę sprawozdawczość, zestawienia i robisz zestawienie wydanych dec. do końca roku. wiadomo bedzie sie to zmieniać jak bedziesz wydawac nowe decyzje. moze sie uda :)
marwika

Napisano: 05 lip 2016, 14:40

marwika pisze:księgowej pewnie chodzi o zestawienie wydanych decyzji. wchodzisz w zakładkę sprawozdawczość, zestawienia i robisz zestawienie wydanych dec. do końca roku. wiadomo bedzie sie to zmieniać jak bedziesz wydawac nowe decyzje. moze sie uda :)

Marwika
właśnie o to jej chodzi, pomożesz mi krok po kroku, dziekuję Ci bardzo
82gocha
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 06 lip 2016, 8:40

musisz kombinować :) spróbuj tak: zakładka sprawozdania, wybierasz zestawienia. otworzy się okno i tu kombinujesz :) ja próbowałam tak: wydruk wg decyzji, dotacje zlecone, zaznaczałam od kiedy decyzje i do konca roku, zaznaczałam zeby pokazywało kwoty, zaznaczyłam rowniez zeby pokazywało wypłaty zrealizowane i zaplanowane.
jak juz otworzy ci sie to okno to próbuj na rozne sposoby, sama zobaczysz czy pokazuje ci wszystkie decyzje które chcesz zeby pokazywało :) powodzenia
marwika

Napisano: 06 lip 2016, 9:00

dziekuję:)
82gocha
Starszy referent
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x