Nasza księgowa chce wiedzieć ile pieniędzy wydamy co miesiąc na 500+ od kwietnia do grudnia z rozbiciem na każdy miesiąc, macie może pomysł jak to wyciągnąć z Sygnity???? pomózcie proszę ...
Ale przecież nie wiesz dokładnie ile wydasz do końca roku. To jest wróżenie z fusów. Ok, dojdziesz w programie kto kończy kiedy 18 lat ale co z dziećmi, które się teraz urodzą?
księgowej pewnie chodzi o zestawienie wydanych decyzji. wchodzisz w zakładkę sprawozdawczość, zestawienia i robisz zestawienie wydanych dec. do końca roku. wiadomo bedzie sie to zmieniać jak bedziesz wydawac nowe decyzje. moze sie uda
marwika pisze:księgowej pewnie chodzi o zestawienie wydanych decyzji. wchodzisz w zakładkę sprawozdawczość, zestawienia i robisz zestawienie wydanych dec. do końca roku. wiadomo bedzie sie to zmieniać jak bedziesz wydawac nowe decyzje. moze sie uda
Marwika
właśnie o to jej chodzi, pomożesz mi krok po kroku, dziekuję Ci bardzo
musisz kombinować spróbuj tak: zakładka sprawozdania, wybierasz zestawienia. otworzy się okno i tu kombinujesz ja próbowałam tak: wydruk wg decyzji, dotacje zlecone, zaznaczałam od kiedy decyzje i do konca roku, zaznaczałam zeby pokazywało kwoty, zaznaczyłam rowniez zeby pokazywało wypłaty zrealizowane i zaplanowane.
jak juz otworzy ci sie to okno to próbuj na rozne sposoby, sama zobaczysz czy pokazuje ci wszystkie decyzje które chcesz zeby pokazywało powodzenia