proszę mądre głowy o opinie
proszę mądre głowy o opinie
PANI x ZŁOŻYŁA DZISIAJ WNIOSEK O RODZINNE, DODATEK 1000 ZŁ. I WYCHOWAWCZY. W 2012 ROKU NIE MIAŁA DOCHODU. PRACĘ PODJĘŁA OD 01.01.2013, A DZIECKO URODZIŁA 28 KWIETNIA 2013R. PRACODAWCA UDZIELIŁ URLOPU WYCHOWAWCZEGO OD 27.04.2014R. DO 04.2015R. OD KIEDY PRZYZNAĆ ŚWIADCZENIA, CZY DOLICZYĆ DOCHÓD Z PRACY I GO UTRACIĆ CZY W OGÓLE GO NIE BRAĆ POD UWAGĘ.
Re: proszę mądre głowy o opinie
własciwie to chodzi mi o to czy przyznać rodzinne o dodatek 1000 zł. od kwietnia, czy samo rodzinne od maja
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja bym przyznala swiadczenie od kwietnia
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
przyznanie ZR od 27.04.14 - brak dochodu uzyskanego.jaśka pisze:PANI x ZŁOŻYŁA DZISIAJ WNIOSEK O RODZINNE, DODATEK 1000 ZŁ. I WYCHOWAWCZY. W 2012 ROKU NIE MIAŁA DOCHODU. PRACĘ PODJĘŁA OD 01.01.2013, A DZIECKO URODZIŁA 28 KWIETNIA 2013R. PRACODAWCA UDZIELIŁ URLOPU WYCHOWAWCZEGO OD 27.04.2014R. DO 04.2015R. OD KIEDY PRZYZNAĆ ŚWIADCZENIA, CZY DOLICZYĆ DOCHÓD Z PRACY I GO UTRACIĆ CZY W OGÓLE GO NIE BRAĆ POD UWAGĘ.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Jak to brak dochodu uzyskanego. Dochód uzyskany za luty 2013r. Jeżeli zr wychodzi w kwietniu bez utraty to za kwiecień i zr i 1000zł. Ale jeżeli dochód za luty2013 podzielony na ilość osób w rodzinie przekraczał 539zł na osobę w rodzinie to za kwiecień odmowa i przyznanie od maja. W przypadku utraty dochodu tj w tym przypadku art. 23lita świadczenia przysługują od miesiąca następującego.....
Oprócz proszę mądre głowy o opinie - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
dalej-ciemna
Proszę wyjaśnijcie mi
świadczenia rodzinne
ZDO mama dostala zn. st. czy moge skladac...
Wyrównanie św.pielęgn. dl awnuczka skierowanego przez UP na
...a mi wyrownacie .....
...a mi wyrownacie .....
Wygaszenie decyzji o swiadczeniu pielegnacyjnym
czy macie link
z wychowawczego na chorobowy jakie dokumenty?
CZY SIĘ NALEŻY SZO
zapotrzebowanie na maj a zasiłki dla opiekunów
Błąd reguły 556
ZDO - ktoś bystry
waloryzacja ŚP do płacy minimalnej
TRUDNA SYTUACJA!!!!!!!