zapotrzebowanie na maj a zasiłki dla opiekunów
zapotrzebowanie na maj a zasiłki dla opiekunów
czy w zapotrzebowaniu na srodki do końca maja 2014 r.wliczacie zasiłki dla opiekunów??? zapotrzebowanie trzeba wysłać do 28.04.2014 r.(mazowieckie) a ustawa o opiekunach nie weszła jeszcze w życie.
Re: zapotrzebowanie na maj a zasiłki dla opiekunów
mnie bardziej by interesowało czy uwzględniać podwyzki swaidczenia pielęgnacyjnego z 620 na 800 bo to też bedzie troche więcej kasy
Ja uwzględniłam podwyżki świadczeń , nie uwzględniam zasiłków dla opiekuna
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no bo raczej nie wyrobimy się z wypłatami na maj12345678 pisze:Ja uwzględniłam podwyżki świadczeń , nie uwzględniam zasiłków dla opiekuna

ustawa wchodzi w życie po 14 dniach od ukazania, dzisiaj mamy 25. 04. obstawiam, że ustawa ukaże się najwcześniej w poniedziałek tj. 28. 05. to jak minie 14 dni to już będzie po 10 maja i na luzaczku wypłacimy w czerwcu

chyba, ze będą naciski z góry by wypłacić w maju

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz zapotrzebowanie na maj a zasiłki dla opiekunów - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Wyrównanie św.pielęgn. dl awnuczka skierowanego przez UP na
...a mi wyrownacie .....
...a mi wyrownacie .....
Wygaszenie decyzji o swiadczeniu pielegnacyjnym
proszę mądre głowy o opinie
czy macie link
z wychowawczego na chorobowy jakie dokumenty?
CZY SIĘ NALEŻY SZO
Błąd reguły 556
ZDO - ktoś bystry
waloryzacja ŚP do płacy minimalnej
TRUDNA SYTUACJA!!!!!!!
wyrównanie dla rolników???????????
utrata zasiłku chorobowego i macierzyńskiego
co z ZDO
lista ZDO