proszę o podpowiedź Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 24 lut 2023, 10:14

rzecz robiona wiele razy, a jednak zaćmienie jakieś ... :shock:
Pani złożyła wniosek, mąż za granicą więc muszę przekazać wniosek do UW, tak też uczyniłam
wprowadziłam wniosek, zaznaczyłam, że członek rodziny za granicą, powprowadzałam dane, zweryfikowałam i funkcja operacje przekaż wniosek do UW
Pani z UW mi odp: w załączeniu odsyłamy Państwu korespondencję dot.zasiłku pielęgnacyjnego .........
W przesłanej korespondencji brak jest wniosku, co uniemożliwia nam jego zaczytanie do systemu.Prosimy o skorygowanie pomyłki i ponowne przesłanie kompletu dokumentów do naszego urzędu :cry:
co zrobiłam źle ? powinnam zakwalifikować ? czy może coś innego powinnam zaznaczyć - dodzwonić się do UW naszego to prawdziwy cud nad Wisłą
może ktoś coś pomoże ?
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Napisano: 24 lut 2023, 10:21

czy dołączyłaś skan wniosku? ostatnio otrzymałam pismo, że pomimo wysyłania wniosku przez tą funkcję "przekaż wniosek" w załączniku należy dołączyć skan wniosku papierowego
JUSTYNAD
Stażysta
Od: 03 sty 2021, 15:03
Zajmuję się: SR

Napisano: 24 lut 2023, 10:23

Ja też, jak mam wniosek złożony papierowo to skanuję i wysyłam skan do UW.
Ruda1
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 07 maja 2014, 10:45
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki

Napisano: 24 lut 2023, 10:23

JUSTYNAD pisze:
24 lut 2023, 10:21
czy dołączyłaś skan wniosku? ostatnio otrzymałam pismo, że pomimo wysyłania wniosku przez tą funkcję "przekaż wniosek" w załączniku należy dołączyć skan wniosku papierowego
poważnie skan też ? no ok, ale z tego ich pisma ewidentnie wynika, że nie mogą wczytać wniosku dlatego pomyślałam, że coś poszło nie tak ....
jasiak
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:29
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR

Napisano: 24 lut 2023, 10:47

jasiak pisze:
24 lut 2023, 10:23
JUSTYNAD pisze:
24 lut 2023, 10:21
poważnie skan też ? no ok, ale z tego ich pisma ewidentnie wynika, że nie mogą wczytać wniosku dlatego pomyślałam, że coś poszło nie tak ....
Musisz kliknąć ten wniosek w systemie i kliknąć wydruk wniosku. wtedy ci się zaczyta.
Arla
Starszy referent
Od: 08 lip 2014, 10:36
Zajmuję się: ŚR, SW

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x