Proszę o POMOC!!!! - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 15 sie 2010, 0:54

Witam
Pilnie potrzebuję pomocy. Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc finansowo to bedę wdzięczny, lub może znajdzie się osoba prywatna która udzieli mi pożyczki w wysokości 50tys. na możliwie długi okres spłaty? Proszę o poważne oferty, nie interesują mnie oszuści oferujący tzw. pożyczki na 3% itp!!! Czekam na kontakt
~Jacek

Napisano: 15 sie 2010, 0:54

Witam
Pilnie potrzebuję pomocy. Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc finansowo to bedę wdzięczny, lub może znajdzie się osoba prywatna która udzieli mi pożyczki w wysokości 50tys. na możliwie długi okres spłaty? Proszę o poważne oferty, nie interesują mnie oszuści oferujący tzw. pożyczki na 3% itp!!! Czekam na kontakt jaceksarna@onet.eu
~Jacek

Napisano: 15 sie 2010, 20:18

to chyba należy pójść do banku a nie stronę OPS....!!!!!!!!!!!!!!!
~nina

Napisano: 16 sie 2010, 0:50

mi też się przyda 50tys na możliwie długi okres
no cóż ja zobowiązuję się pokryć koszty inflacji czekam na poważne propozycje
~ja

Napisano: 16 sie 2010, 10:06

DOBRE DOBRE !!!!!!!! :)))
~jolka

Napisano: 20 sie 2010, 15:05

Witam ,
Ja nie oczekuje pomocy finansowej ...
Potrzebuje tylko pracy !!! Heh ...
Mieszkam z moja mama i 9 letnia corka ...
Sama ja wychowuje , zbliza sie rok szkolny a ja nawet nie wiem z kad tu wziasc na ksiazki ... :/
A do tego oboje z mama nie mamy pracy ....
Mowie wam to jest dopiero zycie jak w madrycie ! ....
PS . SZKODA PISAC .....
~Ania

Napisano: 14 gru 2010, 13:55

to trzeba było się brać za pracę, a nie za robienie dzieci! tak jest jak się myśli d*pą a nie głową!

i skąd pomysł żeby na tym forum to wypisywać ... zamiast na necie siedzieć to do PUP marsz!

większości Prac. socjalnym przydała by się pomoc a jakoś o ni o to nie proszą ...
~sfrustrowana

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem