Proszę o pomoc pracowników socjalnych- ankieta przemoc w rod

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
ewelinak94
Praktykant
Zajmuję się: Studiuje
Kontakt:

Proszę o pomoc pracowników socjalnych- ankieta przemoc w rod

Post autor: ewelinak94 »

Witam wszystkich. Mam OGROMNĄ prośbę do pracowników socjalnych o wypełnienie ankiety, której wyniki wykorzystam do swojej pracy magisterskiej. Proszę o poświęcenie kilku minut i podzielenie się swoim doświadczeniem z pracy na temat przemocy domowej wobec dzieci. Bardzo proszę, czas leci a ankiet nie przybywa. Jest tu tak liczne grono odbiorców-pracowników socjalnych, że to musi się udać! Jeśli istnieje taka możliwość, proszę o przesłanie ankiety znajomym z pracy. Będę wdzięczna za każdą udzieloną odpowiedź!
Link do ankiety: https://www.survio.com/survey/d/H1Y2P9T3N3E1C5K3H
*Jeśli post nie jest zgodny z regulaminem, proszę o wiadomość gdzie mogłabym umieścić tego typu prośbę.
anijka
Praktykant
Zajmuję się: ps
Kontakt:

Re: Proszę o pomoc pracowników socjalnych- ankieta przemoc w

Post autor: anijka »

zrobione...
jaednka ankieta nie daje mozliwości rozwinięcia temtu, pytania są mało precyzyjne i jakby jednokierunkowe.
Ojciec76
Administrator
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
Kontakt:

Post autor: Ojciec76 »

Na facebooku jest grupa Pracowników socjalnych, niby ze 2000 ludzi tam jest. Spróbuj tam jeszcze dodać ankietę.
Potwierdzam uwagi do ankiety.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
ewelinak94
Praktykant
Zajmuję się: Studiuje
Kontakt:

Post autor: ewelinak94 »

Dziękuję bardzo! Pytania są konkretnie pod moją pracę, aby też nie uzyskiwać odpowiedzi ponad temat. Jeżeli chodzi o grupę to nie przyjmują tam nikogo poza pracownikami socjalnymi - weryfikują to poprzez zdj legitymacji :O. Ale umieszczałam na różnych fanpage także. Jeszce raz dziękuję :)
ODPOWIEDZ