PROSZE PROSZE PROSZE - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 30 gru 2014, 9:15

Świadczenia rodzinne mam od 1,5 roku Pierwszy raz mam taka sytuacje : przyszła Bułgarrka złozyc wniosek o zas rodz na urodzone dziecko i jednorazowke Dziecko ma w akcie urodzenia ojca bulgara ktorego nie ma w polsce i jest praktycznie nieosiagalny, kobitka ma karte pobytu ,srzedaje ciuchy na bazarze Blagam jak ja mam te wnioski rozpatrzyć Co moge przyznac i na jekiej podstawie Blagam o podstawy gdzie mam ich szukać ... Prosze Boję sie że sobie nie poradze a mam szefa fajnego ale baaaaaaaaaaaaardzo wymagajacego ,proszę gdzie znajde cokolwiek nt cudzoziemcom wyplacanych zas rodz
PEPI

Napisano: 30 gru 2014, 9:54

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bardzo prosze
PEPI

Napisano: 30 gru 2014, 10:22

Zróbcie to dla mnie z okazji Nowego Roku plis
PEPI

Napisano: 30 gru 2014, 10:43

a ta bulgarka wychowuje dziecko razem z jego ojcem ? ojciec dziecka jest jej meżem ? mieszka w bulgarii?
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 30 gru 2014, 10:52

dzieki kb ojca dziecka nie ma jest gdzieś w niemczech i nie będzie nigdy z dzieckiem nie ma jego US jego danych itp....
PEPI

Napisano: 30 gru 2014, 10:57

PEPI - ale ten pan jest jej mezem czy nie?:) jelsi nie i oswiadczyla,ze nie wychowuje dziecka z nim to zasilku rodzinnego bez zasadzonych alimentow dostac i tak nie moze..tylko becik
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 30 gru 2014, 11:33

ie jest mężem nie ma zasądzonyvh alim Czyli tak myslalam tylko jednorazowka Szkoda żal mi jej biedna kobitka dziecko małe... dzieki kb
PEPI

Napisano: 30 gru 2014, 11:44

ale jaki becik, przecież w beciku też masz dochody więc moim zdaniem bez alimentów ani rusz, tak jak przy rodzinnym. Wy robicie inaczej??
edyta123

Napisano: 30 gru 2014, 11:58

edyta pewnie masz racje lepiej dac odmowna choc tak mi zal dziewczyny
PEPI

Napisano: 30 gru 2014, 12:25

jesli kobieta jest osoba samotnie wychowujaca dziecko w mysl ustawy o swiadczeniach rodzinnych to do becika licza sie tylko jej dochody (bo w skladzie rodziny jest tylko ona i dziecko) i nie musi miec zasadzonych alimentow
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x