weronika832 pisze:Jak u was wyglada peace przy rodzinnych I 500+. Ile macie przyjetych wnioskow na 500+ I rodzinne, Ile osób realuzuje te zadania (chodziło mi tutaj o osoby ktore robia wszystko od a do z przy swiadczeniach, pomijajac kierownika I ksiegowa. Jakie macie wynagrodzenia zasadnicze. Mam zamiar zrezygnowac z pracy no niestety ale jest to juz ciezko wszystko ogarnac.Terminy, uchylenia, zwroty, weryfikacje zatrudnienia,sprawozdania it'd. U nas przy zasilkach rodzinnych, SZO, ZDO, becikowym, swiadczenia I zasilki pielegnacyjne,rodzicielskie,500+ I teraz 300+ jest zaangazowanych 2,5 etatu.Do 500+ zostala zatrudnuona tylko 1 osoba na 1/2 etatu, wiec I tak wszyskie zadania ze swiadczen rodzinych + wiekszosc wnioskow z 500+spoczywa na 2 osobach. Podzielcie sie opinia jak u was wyglada sytuacja.
I to mnie rozwala. Skoro mamy tylu wolontariuszy, to faktycznie po co komukolwiek za tę pracę płacić... Później nie idzie wywalczyć podwyżek, bo "w innych OPS się wyrabiają bez problemu". Skoro, sorry, dają z siebie robić jeleni, to się nie dziwię.inga.bialas pisze:w naszym gops nie ma płatnych nadgodzin ani odbiórki w innym terminie, jeśli ktoś zostaje to dlatego, że chce
Jaki symbol ma to sprawozdanie?pracownik.roku pisze:a ja proponuje tym co w CASie maja dostęp do podobaszaru PS sprawdzić sobie sprawozdanie jednorazowe z marca 2017, które dotyczyło wynagrodzeń za 1 miesiąc (bez premii, nagród czy 13stek) w ośrodkach pomocy społecznej z podziałem na kadrę kierowniczą, pracowników socjalnych i administracyjnych.
Żeby zobrazować temat powiem, że np u nas łącznie 4 pracowników administracyjnych zarabia o 30% mniej niż 2 osobowa kadra kierownicza....