Coś Ty, nic nie będzie choćby w przypadku nawet gdzie by nic nie dano osobie obsługującej. Nie zwracają na to uwagi czy to z 3%, 1,5% czy teraz tych 10 zł.Iks pisze:Ja w sumie jestem ciekaw jak się do końca roku wyklaruje sprawa wynagrodzenia za trzysetki - jeśli ktoś zechce sprawdzić jak to w ośrodkach podzielono, a kto faktycznie tłukł wnioski, to może będzie jakaś refleksja na wszystkich szczeblach - chociaż szczerze w to wątpię.
I tu muszę się z Tobą nie zgodzić bo np. u mnie w całej gminie nie ma innej osoby która by ogarniała prawidłowość wypełnionych wniosków a już nie mówię o ogarnianiu SD bo to już dla nich totalny kosmos.Iks pisze:Żeby do strajku włoskiego doszło to nasi przełożeni musieliby w nim uczestniczyć W sytuacji kiedy mamy nad sobą kilka szczebli którym jest w miarę dobrze i nie zamierzają kwestionować zastałego porządku rzeczy, to by próba protestu się skończyła raczej krwawo.
Uwaga, podaję odpowiedź. Odpowiedź brzmi: NIC.ani91867 pisze:My dostaliśmy pismo od Minister Eli. Wszystkie Urzędy Wojewódzkie mają się tym zająć ale co z tego będzie