Protest pracowników sfery budżetowej
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Protest pracowników sfery budżetowej
Nie ma się czego spodziewać po tych kontrolach, pewnie "nadzór merytoryczny" będą również uznawać za realizację rozporządzenia.
Walka z wiatrakami since 1998.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW
- Kontakt:
No patrzcie! I jest 500+ od czerwca do majaSipera pisze:zmiana okresu zasiłkowego!! Dlaczego nie możne zaczynać się np. w maju? Ja kurna rodziny nie mam, dzieci nie mam? Moja chęć spędzenia wakacji z dziećmi i rodziną jest mniej ważna jak wszystkich innych?
Dwa - dodatkowy urlop jak u socjalnych. Po okresie zasiłkowym. Albo trzymajcie w rezerwie miejsca w psychiatryku bo jeszcze trochę i tam wyląduje.
Zlikwidować te cholerne złotówki.
Przede wszystkim zapłacić mi za moją prace godnie a nie rzucać ochłapy jak psu. Mogę siedzieć po godzinach ale jak mi zapłacą bo nadgodzin nawet nie mam kiedy wybrać.

-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
No to dziś ważny dzień. Bedą rozmowy z MRPIPS 

- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Myślę że nie liczysz na konkrety i pozytywne aspekty dla nas? Bo jeśli liczysz to się rozczarujeszśw-pomoc pisze:No to dziś ważny dzień. Bedą rozmowy z MRPIPS

-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
nie spodziewam się rewelacji, żeby później się właśnie nie rozczarować 

- heiland
- Administrator
- Kontakt:
To dobrze.
A tak na marginesie: żeby nie spełnił się czarny scenariusz i aby nie zrobili tak że osobom obsługującym jedynie 500+ "pójdą na rękę" i sprecyzują przepisy dot. pensji a cała reszta osób od innych zadań pozostanie z przysłowiową ręką w nocniku
A tak na marginesie: żeby nie spełnił się czarny scenariusz i aby nie zrobili tak że osobom obsługującym jedynie 500+ "pójdą na rękę" i sprecyzują przepisy dot. pensji a cała reszta osób od innych zadań pozostanie z przysłowiową ręką w nocniku

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW
- Kontakt:
Wtedy bym się wściekła 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, 500+
- Kontakt:
mi księgowa zwraca uwagę, że do sprzątaczki za mnie musi dokładać z własnych....
u nas nauczyciele maja więcej niż my (i oni są na 18 godzin), a ja tez poza 40 godzinami musiałam zostawać w pracy albo brać do domu, i mam problem z każdym urlopem, bo nikt za mnie tego nie zrobi (jestem sama na ZR,Fa 500 i 300, a są zapotrzebowania co miesiąc, rozpatrzenia wniosków, wypłaty itp.), a praca z ludźmi też jest teraz ciężka (wyzywają nas, ciągłe pretensje). Dlaczego naszych pensji nikt nie porówna do europejskich????
u nas nauczyciele maja więcej niż my (i oni są na 18 godzin), a ja tez poza 40 godzinami musiałam zostawać w pracy albo brać do domu, i mam problem z każdym urlopem, bo nikt za mnie tego nie zrobi (jestem sama na ZR,Fa 500 i 300, a są zapotrzebowania co miesiąc, rozpatrzenia wniosków, wypłaty itp.), a praca z ludźmi też jest teraz ciężka (wyzywają nas, ciągłe pretensje). Dlaczego naszych pensji nikt nie porówna do europejskich????
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: referent
- Kontakt:
mnie to dziwi, że ciągną świadczenia rodzinne to będzie paranoja po 500 bez dochodu po 95 z dochodem chyba, że umrze to śmiercią naturalną.
- heiland
- Administrator
- Kontakt:
@kala1, nie do końca bo niektórzy pobierają pokaźne sumy z ZR rzędu 1 000,00 zł i więcej 

Oprócz Protest pracowników sfery budżetowej - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Becikowe, dochód a zmiana pracy
urlop wychowawczy a oddanie dziecka do przedszkola
zmiana nazwiska dziecka na nazwisko matki
świadczenie rodzicielskie - organ właściwy
zasiłek pielęgnacyjny a zgon
Kontynuacja orzeczenia o niepełnosprawności - od kiedy przyz
SPRAWOZDANIE ŚR - zwrot z ZUS
NP i zwrot w ramach złotówki za złotówkę, co w decyzji
czy sprawozdanie SR sygnity w wersji 2.5.8 ale nr 6,7, czy
czy do św. piel nad osobą dorosła wywiad
Nie możemy pobrać i uruchomić wersji 2-5.8
opieka nad dwójką niepełnosprawnych