https://wiadomosci.onet.pl/kraj/figurski ... omosc.html
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/komorows ... omosc.html
Protest ws. Euro 2012
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Protest ws. Euro 2012
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
2012-06-29 15:22
Re: Głosuję na PiS cz.II
wysłane przez ~ktosiek dnia 2012-06-29 15:22:59
~ktosiek
\"Z samego faktu, że to się w Polsce odbyło, bardzo się cieszę. Chyba trener Andrzej Strejlau powiedział, że to jest największe wydarzenie tego typu od Festiwalu Młodzieży w 1955 roku. Pamiętam ten festiwal. Specjalnie nawet przyjechałem z wakacji (...) Rzeczywiście przez ten czas takiej wielkiej imprezy nie było - powiedział Kaczyński. \" - no proszę yaruszek już za młodu wracał do domu na komunistyczne spędy młodzież -
od 55 nic się nie wydarzyło.
dzibar nie protestuj - pisz petycję
Re: Głosuję na PiS cz.II
wysłane przez ~ktosiek dnia 2012-06-29 15:22:59
~ktosiek
\"Z samego faktu, że to się w Polsce odbyło, bardzo się cieszę. Chyba trener Andrzej Strejlau powiedział, że to jest największe wydarzenie tego typu od Festiwalu Młodzieży w 1955 roku. Pamiętam ten festiwal. Specjalnie nawet przyjechałem z wakacji (...) Rzeczywiście przez ten czas takiej wielkiej imprezy nie było - powiedział Kaczyński. \" - no proszę yaruszek już za młodu wracał do domu na komunistyczne spędy młodzież -
od 55 nic się nie wydarzyło.
dzibar nie protestuj - pisz petycję
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~~oko, że protestuję to wiem od ciebie bo mnie nic o tym nie wiadomo, popieranie nie jest równoznaczne z protestem bo w proteście trzeba uczestniczyć czyli brać czynny udział tak więc ~~oko zajmij się swoja osobą, a nie każ mi ciagle śledzić twoich wypaczonych POczynań tylko dlatego, że masz ewidentne POczucie zagrożenia z mojej strony.
Trzeba nauczyć się pić nawarzone piwo i starać o podwyższanie jakosci swojego życia, bo nie dla kazdego jest ono marnościa - dla niektórych jest wartoscia samą w sobie i o jego jakośc nalezy walczyć - po prosu - mieć to we krwi to najlepsze co może się człowiekowi przytrafić, a jak do tego dołączymy konsekwencję, to okaze sie, ze zejście z tego swiata to spełnienie bo zadanie się wykonało
Trzeba nauczyć się pić nawarzone piwo i starać o podwyższanie jakosci swojego życia, bo nie dla kazdego jest ono marnościa - dla niektórych jest wartoscia samą w sobie i o jego jakośc nalezy walczyć - po prosu - mieć to we krwi to najlepsze co może się człowiekowi przytrafić, a jak do tego dołączymy konsekwencję, to okaze sie, ze zejście z tego swiata to spełnienie bo zadanie się wykonało
Dzidka
wypaczone pojmowanie swiata przez dzibar
zagrożona jesteś sama przedz sibie, ja absolutnie nie czuję żadnego zagrożenia przede wszystkim ze swojej strony, bolą cię wpisy niezależne od \"niezależnych\" no to masz problem tym bardziej że nie jesteś w stanie podjąć merytorycznej rozmowy
czy ty już wykonałas swoje pokrętne zadania i dlatego piszesz o zejściu z tego świata??
zagrożona jesteś sama przedz sibie, ja absolutnie nie czuję żadnego zagrożenia przede wszystkim ze swojej strony, bolą cię wpisy niezależne od \"niezależnych\" no to masz problem tym bardziej że nie jesteś w stanie podjąć merytorycznej rozmowy
czy ty już wykonałas swoje pokrętne zadania i dlatego piszesz o zejściu z tego świata??
Oprócz Protest ws. Euro 2012 - HYdE PaRK przeczytaj również:
i jeszcze jeden \"pozytyw\" zielonowyspowy\"
też \"ciekawy\" efekt dobrobytu na \"zielonej wyspie\"
Co się dzieje z naszym drugim er fors łan?
moje życie
Do ludzi dobrej woli
Potrzebuję pomocy
polecam - trochę prawdy
???
ZJEDNOCZMY SIE
Polak - ten gorszy
Cisza jak makiem zasiał
miałem sen
P.
Proszę o jakąkolwiek pomoc finansową
Jak się bawią socjalni?!