przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, dodatki energetyczne, najem socjalny i komunalny
- Kontakt:
przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej
Mam pytanie dot. art. 3 ust. 2 ustawy o DM - zgodnie z którym przy wydawaniu decyzji uwzględnia się kwotę przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej obowiązującego w dniu złożenia wniosku ostatnio ogłoszonego przez Prezesa GUS zgodnie z art.20 ustawy o emeryturach i rentach ... i w związku z tym, że ma to być wynagrodzenie ostatnio ogłoszone to za rok poprzedni czy za poprzedni kwartał? Nie mam w materiałach szkoleniowych na ten temat żadnych informacji. Może ktoś coś ma i się podzieli
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downlo ... 210137.pdfIWONASZLEMPO pisze: 26 lip 2021, 11:47 Mam pytanie dot. art. 3 ust. 2 ustawy o DM - zgodnie z którym przy wydawaniu decyzji uwzględnia się kwotę przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej obowiązującego w dniu złożenia wniosku ostatnio ogłoszonego przez Prezesa GUS zgodnie z art.20 ustawy o emeryturach i rentach ... i w związku z tym, że ma to być wynagrodzenie ostatnio ogłoszone to za rok poprzedni czy za poprzedni kwartał? Nie mam w materiałach szkoleniowych na ten temat żadnych informacji. Może ktoś coś ma i się podzieli
Oprócz przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Komu wypłacać DM?
Sigid
Blok
Faktura za wodę i ścieki, wezwanie
co jaki czas ukazują się komunikaty?
Ulga
zasiłek opiekuńczy z zus
prace dorywcze
braki we wniosku
zasiłek stały
Dzialalnosc prosba o pomoc
posiadanie majątku, a dodatek