Jeśli dochód w ubiegłym okresie po uwzględnieniu dochodu uzyskanego jest minimalnie przekroczony to na nowy okres zasiłkowy odmowa.PUTKAMER pisze:Z wniosku na ten okres zas wynika że wnioskodawczyni przez ostatnie 3 mies poprzedniego okresu zas miaała przekroczenie ,ale takie ktore ją kwalifikowalo do pobierania św rodzinnych na dzieci /nie zgłosiła faktu odbywania płatnego stażu przez córkę/ Na nowy okres zas. ma przekroczenie. Czy decyzja odmowna ????????/miesci sie w granicach przekroczenia/
skoro w poprzednim okresie zasiłkowym pobierała świadczenia bez przekroczenia dochodu, to na nowy okres decyzja przyznająca z uwzględnieniem art. 5 ust. 3 ustawyPUMAL pisze:Ja też chcialabym to wiedzieć Bo moja wnioskodawczyni w trakcie pobierania św w okresie zas 2014/2015 poszła do pracy i zrobiła wniosek o wstrzymanie wypłaty św rodz. Wstrzymaliśmy A teraz sobie przyszła bo bedzie miala minimalne przekroczenie i uważa że jej sie należy Wg ustawy :pobierała w ub okresie ? pobierała Przekroczenia nie było ? No nie nie było Wiem że to krętactwo Jak to mam wykorzystać w tym okresie zasiłkowym ? Przyznać ? nie przyznac ? Cwana baba Wiem