PRZEPROWADZENIE WYWIADU, DPS BEZ ZGODY - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 09 mar 2020, 13:47

Witam,
Otrzymałam zlecenie z innego ośrodka, aby przeprowadzić wywiad środowiskowy cz. I skompletować pełną dokumentację do DPS dot. Pani celem umieszczenia Jej bez zgody w DPS. Postanowienie Sądu dołączono do zlecenia.
Pani ma córkę w związku z tym to Jej przekazałam dokumentację dla lekarzy. Dziś Pani zadzwoniła, poinformowała, że dokumentację medyczną odebrała, jednak moja wizyta w DPS u Jej matki w tym momencie jest niemożliwa z uwagi na koronawirusa do odwołania.
Pani dodała, że matka nie poznaje nawet Jej i na pewno się z nią nie porozumiem.
Teraz moje pytanie, czy pisać notatkę z tej rozmowy, że obecnie nie jest możliwe przeprowadzenie wywiadu z tą Panią? A, nawet jeśli będzie już możliwe, a z Panią nie ma kontaktu to co powinnam zrobić?
pracownik4.
Stażysta
Od: 05 lip 2017, 15:14
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 09 mar 2020, 13:55

Jeżeli, bez zgody i jest postanowieniwe Sądu to w wywiadzie gdzie jest miejsce na podpis wpisać:Postanowienie Sądu syg...z dnia
ttt
Podinspektor
Od: 10 paź 2017, 10:58
Zajmuję się: pomoc społeczna

Napisano: 09 mar 2020, 14:09

Dziękuję za odpowiedź, tylko że ja i tak muszę zobaczyć Panią rozumiem? A skoro teraz w tym DPS gdzie Ona obecnie jest zakazano odwiedzin to ja nic nie zrobię i muszę czekać na zniesienie tego, tak?
pracownik4.
Stażysta
Od: 05 lip 2017, 15:14
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 09 mar 2020, 14:17

Odpisz do tego Ośrodka o tym co napisałaś.
ttt
Podinspektor
Od: 10 paź 2017, 10:58
Zajmuję się: pomoc społeczna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x