PRZEPROWADZENIE WYWIADU, DPS BEZ ZGODY

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
pracownik4.
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

PRZEPROWADZENIE WYWIADU, DPS BEZ ZGODY

Post autor: pracownik4. »

Witam,
Otrzymałam zlecenie z innego ośrodka, aby przeprowadzić wywiad środowiskowy cz. I skompletować pełną dokumentację do DPS dot. Pani celem umieszczenia Jej bez zgody w DPS. Postanowienie Sądu dołączono do zlecenia.
Pani ma córkę w związku z tym to Jej przekazałam dokumentację dla lekarzy. Dziś Pani zadzwoniła, poinformowała, że dokumentację medyczną odebrała, jednak moja wizyta w DPS u Jej matki w tym momencie jest niemożliwa z uwagi na koronawirusa do odwołania.
Pani dodała, że matka nie poznaje nawet Jej i na pewno się z nią nie porozumiem.
Teraz moje pytanie, czy pisać notatkę z tej rozmowy, że obecnie nie jest możliwe przeprowadzenie wywiadu z tą Panią? A, nawet jeśli będzie już możliwe, a z Panią nie ma kontaktu to co powinnam zrobić?
ttt
Podinspektor
Zajmuję się: pomoc społeczna
Kontakt:

Re: PRZEPROWADZENIE WYWIADU, DPS BEZ ZGODY

Post autor: ttt »

Jeżeli, bez zgody i jest postanowieniwe Sądu to w wywiadzie gdzie jest miejsce na podpis wpisać:Postanowienie Sądu syg...z dnia
pracownik4.
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: pracownik4. »

Dziękuję za odpowiedź, tylko że ja i tak muszę zobaczyć Panią rozumiem? A skoro teraz w tym DPS gdzie Ona obecnie jest zakazano odwiedzin to ja nic nie zrobię i muszę czekać na zniesienie tego, tak?
ttt
Podinspektor
Zajmuję się: pomoc społeczna
Kontakt:

Post autor: ttt »

Odpisz do tego Ośrodka o tym co napisałaś.
ODPOWIEDZ