i dla jasnościkotek pisze:Jeśli kwota wychodzi większa zawsze bierzemy tę niższą.
magdalenamagda pisze: ↑17 paź 2019, 10:28jeśli w obliczonym przez nas załączniku (wydatki przyrównane do gminnych) kwota wyszła większa niż na pierwszej stronie wniosku to bierzemy naszą obliczoną czy tę wpisaną?
pkt 12 na pierwszej stronie a moje obliczenia na załączniku nr 2 gdzie obliczam powiększoną stawkę czynszu.Madzik05 pisze: ↑17 paź 2019, 11:21magdalenamagda pisze: ↑17 paź 2019, 10:28jeśli w obliczonym przez nas załączniku (wydatki przyrównane do gminnych) kwota wyszła większa niż na pierwszej stronie wniosku to bierzemy naszą obliczoną czy tę wpisaną?
które i jak je przyrównujesz ?
a masz załącznik który wypełnia zarządca ? takie budki.Madzik05 pisze:" .....gdzie obliczam ??????co i jak????? powiększoną stawkę czynszu. " .... ja nie mam programu liczę na kartce ?
nie (pokaż)magdalenamagda pisze: ↑17 paź 2019, 12:31a masz załącznik który wypełnia zarządca ? takie budki.Madzik05 pisze:" .....gdzie obliczam ??????co i jak????? powiększoną stawkę czynszu. " .... ja nie mam programu liczę na kartce ?