pytanie do Marcina
Re: pytanie do Marcina
Jakie 6 dni? 5 dni w tygodniu a jak wypada święto to 4 a jak 2 święta to 3. Jak nie może oddać w tym tygodniu to musi oddać innym razem. jak ja bym pracował 6 dni to bym umarł, a już na pewno byłbym tak zmęczony, że nie mógłbym zapewnić bezpieczeństwa dzieciom.
oj! oj! nie krzycz tak głośno tylko zerknij do swojego grafiku 
odliczaj 7 dni od 1 ... będziesz wiedział czy zdarza Ci się pracować 6 dni w ciągu tygodnia

odliczaj 7 dni od 1 ... będziesz wiedział czy zdarza Ci się pracować 6 dni w ciągu tygodnia

mi sie zdarzyło w zeszłym tyg 2dniówki ,wolne ,2dniowki i 2nocki
wiec 6dni pracujacych
u nas grafik zależy od dyr a nie od przepisów:(
wiec 6dni pracujacych
u nas grafik zależy od dyr a nie od przepisów:(
wolna amerykanka.. .jak to latwo zza biurka grafik ułożyć Maria-nna;),co tam pracownik -niech pada na py...sk-zwłaszcza przy maluszkach;0
sorry nie pod ten adres ten zarzut - wchodzę normalnie na cały etat na grupę
ktoś
ułóż na jeden miesiąc grafik a zobaczysz co technicznie można zrobić a czego się nie da - wybór jest pomiędzy 6 kolejnymi dniami w pracy i wolny weekend albo pracujesz 5 dni ale wolny weekend masz jak dobrze pójdzie raz w miesiącu
co wybierasz?
ułóż na jeden miesiąc grafik a zobaczysz co technicznie można zrobić a czego się nie da - wybór jest pomiędzy 6 kolejnymi dniami w pracy i wolny weekend albo pracujesz 5 dni ale wolny weekend masz jak dobrze pójdzie raz w miesiącu
co wybierasz?
Spróbujcie sami ułożyć grafik Jak spróbowałem, to niezła łamigłówka zwłaszcza jeśli ludzi jest na tzw. styk, a wypada jakieś święto za które należy oddać dzień wolny. U nas luki zazwyczaj wypełniają psycholog, pedagog i socjalny, chociaż zadowoleni z tego nie są.
Oprócz pytanie do Marcina - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Czym jest dla mnie praca w placówce
GRAFIK
dyskryminacja
dom dziecka, zamledowanie, bezdomność???
ŻYCZENIA
życzenia
;premie
pytanie do Marcina
nowe angaże dla karcianych- piszcie jakie u was
Dawid przykuł się do drzwi Rzecznika Praw Dziecka Domagał się przeprowadzenia kontroli w domach dziecka, w których przebywał
wolontariat
status placówki
Kiedy dostaniecie wypłatę po zmianie z KN na KP?
Problem - już nie 30?
Urlop zdrowotny po 2.01.2014
proszę o informację!