Pytanie dot.programu - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 02 paź 2014, 10:18

Hej, mam pytanie odnośnie waszych programów, chodzi o to ze mój program czasami w ryczałcie pokazuje 0,a wtedy przenosi całość do dopłaty dla zarzadcy a czasami dzieli dodatek na ryczałt i na dopłate czy u was również sie tak dzieje?, ale moze najpierw napisze to na przykładach..

1.Sytuacja Wnioskodawca to najemca, który postanowił oddac cały swój dodatek do zarzadcy no i np. kwota jego dodatku wynosi 215, wydatki dot. zarzadcy to 217, smieci 40, ryczałty razem 170, wiec program w ryczałcie daje 0, a w całosc dodatku czyli 215 przerzuca do zarzadcy. Niby wydaje sie to logiczne, bo przeciez wnioskodaca nie chciał ryczałtu dla siebie..

2.Sytuacja Wnioskodawca najemca, no i tez postanowił oddac swój cały dodatek do zarzadcy a w tym przypadku kwote dodatku dzieli na ryczałt i na dopłatne.. Kwota jego dodatku to: 90zł, wydatki u zarzadcy 80zł, smieci 15zł, ryczałty razem 88zł..

U nas dodatek koryguje sie do 50%wydatków.. Jak sie dopytywałam osób tworzacych program, to dostalam informacje ze to mam sobie przeanalizowac sama bo to na pewno jest uzaleznione od wydatków.. Wiec czy u was tez sa takie sytuacje??
natka4

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem