Pytanie techniczne - sygnity - data wypłaty
-
- Referent
- Zajmuję się: SR,FA,ŚW,CP,DO,DW
- Kontakt:
Pytanie techniczne - sygnity - data wypłaty
Jaką ustawiacie datę wypłaty drugiej tury w systemie? Domyślnie jest 02-11-2022, system nie zrobi listy jak będziemy chcieli płacić w lipcu, prawda?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: św/ZR/ST
- Kontakt:
Re: Pytanie techniczne - sygnity - data wypłaty
podpinam sie pod pytanie, ktoś wie?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Pytanie techniczne - sygnity - data wypłaty
W systemowych... jest taki parametr data pierwszej wypłaty, data drugiej wypłaty.
Poprawiłam na daty zgodnie z ustawą, no i klops. Format daty był 9999-99-99, po dodaniu nowych dat format dat zmienił się na 99.99.9999. No i teraz we wniosku data rat nie wskakuje z automatu tylko trzeba wpisać ręcznie. A jak nie wpiszę ręcznie to nie utworzy decyzji automatycznie. Masakra.
Natomiast w informacji mam wstawiony znacznik Harmonogram wypłat, więc nie mogły zostać te daty z systemu 1.03.2022 i 3.11.2022. Echhhh....
Czy ktoś z Sygnity to czyta? Mogły pomóc?
Poprawiłam na daty zgodnie z ustawą, no i klops. Format daty był 9999-99-99, po dodaniu nowych dat format dat zmienił się na 99.99.9999. No i teraz we wniosku data rat nie wskakuje z automatu tylko trzeba wpisać ręcznie. A jak nie wpiszę ręcznie to nie utworzy decyzji automatycznie. Masakra.
Natomiast w informacji mam wstawiony znacznik Harmonogram wypłat, więc nie mogły zostać te daty z systemu 1.03.2022 i 3.11.2022. Echhhh....
Czy ktoś z Sygnity to czyta? Mogły pomóc?
GORZATKA
Oprócz Pytanie techniczne - sygnity - data wypłaty - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
szablon informacji
Symbol komórki organizacyjnej
Odliczanie "13" Wardach
dochód osoby do 26 roku życia
mąż kierowniczki składa na osłonowe
wzór informacji
decyzja odmowna
odmowa dodatku osłonowego
ekogroszek
empatia nie działa w dodatkach?
Deklaracja CEEB
fakty znane organowi z urzędu