szablon informacji
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Św/FA
- Kontakt:
szablon informacji
Czy może ktoś podpowiedzieć tak od początku do końca jak zrobić szablon informacji przyznającej dod osł? Jakie znaczniki i gdzie wstawić? może jakiś zrzut ekranu dla początkujących, plisss...
-
- Starszy referent
- Kontakt:
Re: szablon informacji
120 osób przeczytało i nikt nie poratuje?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR, FA, CP, DM, DO, KDR
- Kontakt:
Zapewne wszyscy czekają na nowelizacja ustawy która nastąpi niebawem. Wiec po co tworzyć, jak się okaże, że inne terminy wypłat będą a może nawet i sposób wyliczeń.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dokładnie tak,zastanawia mnie co zrobią Ci którzy powysyłają info do klienta o dwóch ratach a zmienią na jedną ratę?decyzje zmieniające?
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
W druku jest tylko zmiana dotycząca zgłoszenia do CEEB.
Wątpię aby zmienili również termin wypłaty, no ale wszystko się może zdarzyć
Wątpię aby zmienili również termin wypłaty, no ale wszystko się może zdarzyć
GORZATKA
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Na jednym ze szkoleń mówili że na pewno będą zmieniać
- Krzysztof
- Starszy referent
- Zajmuję się: Byłem opiekunem dorosłej osoby niepełnosprawnej
- Kontakt:
82gocha pisze:Dokładnie tak,zastanawia mnie co zrobią Ci którzy powysyłają info do klienta o dwóch ratach a zmienią na jedną ratę?decyzje zmieniające?
Organ prawdopodobnie wykona dane czynności na podstawie ustawy w związku z zapisami której wydał informacje o przyznaniu dodatku osłonowego. Jak wejdzie zmiana ustawy o dodatku osłonowym to organy będą zobligowane do wykonania czynności wynikających z przepisów ustawy zmieniającej ww ustawę.silesia pisze: 21 sty 2022, 20:17 Zapewne wszyscy czekają na nowelizacja ustawy która nastąpi niebawem. Wiec po co tworzyć, jak się okaże, że inne terminy wypłat będą a może nawet i sposób wyliczeń.
Czy mam rację ?
-----------
Krzysztof
Krzysztof

-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR, FA, CP, DM, DO, KDR
- Kontakt:
Masz rację. Dlatego po co coś tworzyc żeby to zaraz zmieniać. Malo mamy roboty?Krzysztof pisze: 24 sty 2022, 20:0482gocha pisze:Dokładnie tak,zastanawia mnie co zrobią Ci którzy powysyłają info do klienta o dwóch ratach a zmienią na jedną ratę?decyzje zmieniające?Organ prawdopodobnie wykona dane czynności na podstawie ustawy w związku z zapisami której wydał informacje o przyznaniu dodatku osłonowego. Jak wejdzie zmiana ustawy o dodatku osłonowym to organy będą zobligowane do wykonania czynności wynikających z przepisów ustawy zmieniającej ww ustawę.silesia pisze: 21 sty 2022, 20:17 Zapewne wszyscy czekają na nowelizacja ustawy która nastąpi niebawem. Wiec po co tworzyć, jak się okaże, że inne terminy wypłat będą a może nawet i sposób wyliczeń.
Czy mam rację ?
-
- Starszy referent
- Kontakt:
Podbijam temat, może teraz ktoś się podzieli, ewentualnie podpowie gdzie mogę znaleźć taką instukcję w sygnity, pliss.
Oprócz szablon informacji - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
osoba w jednym wniosku
odmowa dodatku
Siostra Wójta - wysyłamy?
Dochód z gospodarstwa
Weryfikować czy nie w CEEB
skład gospodarstwa domowego dodatek osłonowy a pomoc społeczna
piec na gaz, co zaznaczyć we wniosku?
Załączniki do dodatku osłonowego
Symbol komórki organizacyjnej
Odliczanie "13" Wardach
dochód osoby do 26 roku życia
mąż kierowniczki składa na osłonowe