Rachunek za wywóz nieczystości płynnych

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
kamos90
Starszy referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
Kontakt:

Rachunek za wywóz nieczystości płynnych

Post autor: kamos90 »

Witam serdecznie, czy ktoś mi pomoże i z złączonego rachunku wskaże prawidłową kwotę za wywóz nieczystości płynnych?
kamos90
Starszy referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
Kontakt:

Re: Rachunek za wywóz nieczystości płynnych

ktoś coś podpowie? :)
Kasitwix
Stażysta
Zajmuję się: DM, DE, SS, ZS
Kontakt:

Post autor: Kasitwix »

a za jaki to okres?
kamos90
Starszy referent
Kontakt:

Kasitwix pisze: 03 mar 2020, 12:36 a za jaki to okres?
jest to za okres lutego
Kasitwix
Stażysta
Zajmuję się: DM, DE, SS, ZS
Kontakt:

Post autor: Kasitwix »

Czyli raz w miesiącu mają taki wydatek? Jak tak to przyjąć to w koszta. Tylko może się okazać, że oni wywożą tą beczkę raz na 3 miesiące.
Natomiast jeśli jest taki koszt co miesiąc to jak najbardziej jako wydatek dodać.
kamos90
Starszy referent
Kontakt:

dziękuje, a gdyby okazało się że ostatnio odbiór był pół roku temu i na dzień składania wniosku przekłada mi dokument za luty to jak to w takim przypadku rozliczać?
Krwawa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Krwawa »

kamos90 pisze: 05 mar 2020, 14:48 dziękuje, a gdyby okazało się że ostatnio odbiór był pół roku temu i na dzień składania wniosku przekłada mi dokument za luty to jak to w takim przypadku rozliczać?
Jeśli faktura obejmuje pół roku, po prostu trzeba podzielić kwotę przez 6. Tylko wypada mieć jakiś "papier", najlepiej oświadczenie wnioskodawcy, że faktura obejmuje okres 6 miesięcy, bo na fakturze nic nie ma... Przynajmniej ja bym tak zrobiła, żeby mieć jakąś antySKOwą "podkładkę" i nie chodzi mi o podkładkę pod mysz. ;)
ODPOWIEDZ