Rachunek za wywóz nieczystości płynnych
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Rachunek za wywóz nieczystości płynnych
Witam serdecznie, czy ktoś mi pomoże i z złączonego rachunku wskaże prawidłową kwotę za wywóz nieczystości płynnych?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
- Kontakt:
Re: Rachunek za wywóz nieczystości płynnych
ktoś coś podpowie? 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM, DE, SS, ZS
- Kontakt:
a za jaki to okres?
-
- Starszy referent
- Kontakt:
jest to za okres lutego
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM, DE, SS, ZS
- Kontakt:
Czyli raz w miesiącu mają taki wydatek? Jak tak to przyjąć to w koszta. Tylko może się okazać, że oni wywożą tą beczkę raz na 3 miesiące.
Natomiast jeśli jest taki koszt co miesiąc to jak najbardziej jako wydatek dodać.
Natomiast jeśli jest taki koszt co miesiąc to jak najbardziej jako wydatek dodać.
-
- Starszy referent
- Kontakt:
dziękuje, a gdyby okazało się że ostatnio odbiór był pół roku temu i na dzień składania wniosku przekłada mi dokument za luty to jak to w takim przypadku rozliczać?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeśli faktura obejmuje pół roku, po prostu trzeba podzielić kwotę przez 6. Tylko wypada mieć jakiś "papier", najlepiej oświadczenie wnioskodawcy, że faktura obejmuje okres 6 miesięcy, bo na fakturze nic nie ma... Przynajmniej ja bym tak zrobiła, żeby mieć jakąś antySKOwą "podkładkę" i nie chodzi mi o podkładkę pod mysz.kamos90 pisze: 05 mar 2020, 14:48 dziękuje, a gdyby okazało się że ostatnio odbiór był pół roku temu i na dzień składania wniosku przekłada mi dokument za luty to jak to w takim przypadku rozliczać?

Oprócz Rachunek za wywóz nieczystości płynnych - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
MGOPS co wliczyć do dochodu?
spłata emerytury?
format decyzji i arkusza ?
faktura
podpowiedzcie prosze jak w takiej sytuacji
nowe kryteria
zmiana dodatku energetycznego
program RADIX a zmiana ustawień kwoty emerytury
Świadczenie uzupełniające, ZUS DM?
Waloryzacja emerytury
Na kogo wniosek o DM
Jak policzyć wydatki??