REALIZATORZY ŚWIADCZEŃ- walczmy o swoje prawa - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 28 mar 2014, 11:45

Pracy bardzo dużo, pensje niskie. Moje dochody przy żądaniach \"matek\" robią ze mnie żebraczkę.
Żądajmy chociażby premii za postanowienia Tuska. 3% będzie bardzo wysokie. Co Wy na to ????
~Megan

Napisano: 28 mar 2014, 11:50

Bardzo irytuje mnie to, że na portalu na pracowników dyskutują protestujący !!
~Kris

Napisano: 28 mar 2014, 11:54

popieram i proszę o terminowe wypłaty żeby nie było tak, że nie wiadomo czy będzie wypłata
~a

Napisano: 28 mar 2014, 12:26

Żądam podwyżki wynagrodzenia , które zostało zamrożone od 3 lat
~Miron

Napisano: 28 mar 2014, 12:44

za co? za siedzenie na forum .SKANDAL.
~x

Napisano: 28 mar 2014, 12:46

Ja też się na podwyżkę nie obrażę tym bardziej, że wizja ogromu pracy w najbliższym czasie nie oszukujmy się kolorowa nie jest.....
Tak popieram też wyrażanie opinii osób nie związanych zawodowo z forum, kiedyś tego nie było. Może należy to zmienić i powinniśmy się logować, mieć swoje wewnętrzne a nie dla wszystkich...?
~@m

Napisano: 28 mar 2014, 12:48

Forum jest dla pracowników- wymieniamy się wiedzą, edukujemy się!!!!
Forum jest zaśmiecane przez \" roszczeniowców żądających pieniędzy za opiekę nad matką czy ojcem babcią lu dzadkiem\"
Często przychodzi ta babcia z zapytaniem który wnuczek by się kwalifikował do otrzymywania pieniędzy !!!!
~Magister

Napisano: 28 mar 2014, 12:49

POPIERAM
~benia

Napisano: 28 mar 2014, 12:52

żądam przywrócenia forum dla pracowników. W telewizji widzę jak protestujący poopstawiani są Laptopami>
Ja pracownik mam stary sprzęt komputerowy n aktórym muszę robić wypłaty dla tych z laptopami !!!!!!
~Małgosia - inspektor

Napisano: 28 mar 2014, 12:59

Oddajcie swidczenie pielegnacyjne rolnikom, wszystkim tym ktorzy mieli takie na dzien 31 grudzien 2013. To jest zlodziejstwo !!!
~rolniczka

Strona 1 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x