W przypadku gdy źródłem ciepła jest:
Kominek/koza/ogrzewacz powietrza na paliwo stałe (drewno, pellet lub inny rodzaj biomasy) w rubryce B03 w DEKLARACJI nie ma zaznaczonego RODZAJU STOSOWANYCH W KOTŁACH PALIW STAŁYCH, więc?
Przyjmujecie, że to węgiel? Czy może ludzie powinni dodatkowo pisać oświadczenia czym palą?
Jak robicie??
RODZAJE STOSOWANYCH PALIW a - Kominek/koza.....
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS, ŚW, FA
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Kontakt:
Re: RODZAJE STOSOWANYCH PALIW a - Kominek/koza.....
odpowie ktoś, proszę.
-
- Starszy referent
- Kontakt:
Proszę o odpowiedż, czy przyjmujecie jeszcze dodatkowo takie oswiadczenia ?
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
Nie mnóż papierów, wniosek jest oświadczeniem.andzia2017 pisze: 06 paź 2022, 11:10 W przypadku gdy źródłem ciepła jest:
Kominek/koza/ogrzewacz powietrza na paliwo stałe (drewno, pellet lub inny rodzaj biomasy) w rubryce B03 w DEKLARACJI nie ma zaznaczonego RODZAJU STOSOWANYCH W KOTŁACH PALIW STAŁYCH, więc?
Przyjmujecie, że to węgiel? Czy może ludzie powinni dodatkowo pisać oświadczenia czym palą?
Jak robicie??
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DE,DM,FA,ŚW
- Kontakt:
Ja dzwonię do UG i dziewczyny mi sprawdzają, ale to mała gmina więc można sobie pozwolić na coś takiego
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: PS/ŚW/ŚR/FA/ itd.
- Kontakt:
Ponieważ z tych deklaracji nie wynika czym palą to my do wniosku bierzemy w tych przypadkach oświadczenia, że palą węglem.
I nie jest to tworzenie dodatkowej dokumentacji tylko jak to mówi pan B.M. dupochron dla pracowników.
I nie jest to tworzenie dodatkowej dokumentacji tylko jak to mówi pan B.M. dupochron dla pracowników.
-
- VIP
- Zajmuję się: Fszystkim
- Kontakt:
Pan B.M dużo mówi, bo za to mu płacą, a wy się dajecie robić jak dziecipawel.w pisze: 07 paź 2022, 9:55 Ponieważ z tych deklaracji nie wynika czym palą to my do wniosku bierzemy w tych przypadkach oświadczenia, że palą węglem.

Co masz na wniosku? Głównym źródłem ogrzewania gospodarstwa domowego wnioskodawcy jest jedno z następujących źródeł:.... zasilane paliwami stałymi. Poniżej są pouczenia dotyczące czym jest paliwo stałe, a wniosek zawiera wszystkie wymagane klauzule ergo dublujecie dokumentację, bo oświadczeniem, że pali węglem jest wniosek.
Oprócz RODZAJE STOSOWANYCH PALIW a - Kominek/koza..... - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Wina pracownika UG
Niepełna deklaracja CEEB
Sygnity
Klasa kotła
dodatek węglowy, a pesel
Dodatek węglowy, a przeprowadzka
wycofanie wniosku o węglowy i złożenie wwniosku na drewno
Termin rozpatrzenia wniosku - decyzja odmowna
Deklaracja na nr działki a nadanie numeru domu
Deklaracja śmieciowa - czy i jak sprawdzacie?
pozostawienie wniosku bez rozpoznania
ktoś się wtrynił właścicielowi w deklarację...
deklaracja -pomylony adres, poprawka
brak rodzaju paliw B03-korekta
DEKLARACJA śmieci
Dodatek drzewo