rodzicielskie - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 21 lut 2017, 14:51

Sipera pisze:ej no przestańcie...Elmera trzeba poznać.
Dobrze znam takich jak on, jakieś dwa tygodnie temu jeden taki na mnie napluł, też pewnie wolał czapki...
AaS

Napisano: 21 lut 2017, 14:59

1. nie masz za grosz poczucia humoru;
2. nie masz za grosz wyczucia;
3. nikomu w twarz nie pluję i nie mam takiego zwyczaju,
4. nie mam też zwyczaju nawoływać do takich zachowań.
Tym się różnię od twoich rodaków.

Wierz mi, że naplucie komuś w twarz (mimo, że haniebne i źle świadczy o osobie plującej) nie jest częścią tego co nasza kultura propaguje. W odróżnieniu od waszej, która bredzi o haremie za zabicie niewiernych. Jest jeszcze subtelna różnica między napluciem w twarz a ścięciem głowy.
PS. widząc człowieka plującego ci w twarz stanąłbym w twojej obronie. Nie liczyłbym jednak na podobne zachowanie w twoim kraju. Chamy są wszędzie, w Polsce też. Jest jednak zasadnicza różnica między sytuacją chrześcijan w twoim kraju, a muzułmanów w Polsce.
Zaznaczam również, że nie jestem zwolennikiem zakazu burek, hidżabów itp. jak się dzieje np. we Francji.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 15:03

Elmer pisze: Przeszkadza jej zwrócenie (niegrzeczne, nietaktowne itp.) uwagi o chuście, gdy w jej kraju za krzyżyk grozi kara śmierci. Miej proporcje mocium Pani.
Czemu mnie za to winisz? Gdyby ISIS, Bractwo Muzułmańskie lub Hamas były katolickie pewnie biłbyś im brawa i rozpływał się w zachwycie nad nimi. Jesteś tak samo nietolerancyjny jak muzułmańscy radykałowie tyle tylko że tu swoich zamiarów nie możesz wcielić w życie, ale gdybyś tylko mógł oj, pokazałbyś co potrafisz takim jak ja.
AaS

Napisano: 21 lut 2017, 15:10

1. błąd logiczny:
"ISIS, Bractwo Muzułmańskie lub Hamas były katolickie"
nie mogą być katolickie, bo byłoby to zaprzeczenie katolicyzmu.

2. imputujesz mi coś czego nie napisałem - nie winię cię. Stwierdzam fakty - różnice jakie panują w twoim kraju do innowierców a w Polsce. Na marginesie dodam, że w twoim kraju nie rządzi ISIS itp. Rządzi król, czego akurat jako zwolennik monarchi zazdroszczę.

3. jeden z najbardziej skrajnych odłamów islamu to wahhabizm. , Arabia Saudyjska eksportuje ideologię wahhabizmu na skalę światową. Saudyjczycy od dziesięcioleci hojnie wspierają propagowanie go za granicą. Dokładne dane nie są znane, ale uważa się, że ponad sto miliardów dolarów wydano na eksportowanie fanatycznego wahhabizmu do wielu znacznie biedniejszych narodów muzułmańskich na świecie w ciągu ostatnich trzydziestu lat. Liczba ta może być nawet dwa razy większa. Uznaje się, że około dwa i pół tysiąca Saudyjczyków znajduje się w szeregach ISIS.
Źródłem terroryzmu jest saudyjski wahhabizm
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 15:11

ej koniec tego to forum ma służyć pomocą !
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 15:14

anetag pisze:ej koniec tego to forum ma służyć pomocą !
Święta racja - koniec dyskusji!!!
Elmer przestajesz udowadniać jaki to jesteś mądry i dowcipny. AaS przestaje się nad sobą rozczulać.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 21 lut 2017, 15:15

a zaczęło być ciekawie....
Wszystko psujecie!
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 15:17

Ładnie próbujesz odwrócić uwagę od swojego zachowania. Nie zauważasz tylko że ja nie pluje na katolika, nie zrywam mu krzyża z szyi i nie zabijam za jakąkolwiek formę obrazy Islamu, nie drwię też i nie wyśmiewam czyjejś religii dlatego że na więcej nie mogę sobie pozwolić. Natomiast gdyby tacy ludzie jak ty pisali prawo w Polsce to nie byłoby ona bardziej tolerancyjne niż w Arabii Saudyjskiej.
Polacy to zazwyczaj bardzo mili ludzie, niestety jak sam zauważyłeś, czasami zdarzają się chamy co od czasu do czasu lubią napluć na kogoś na ulicy a czasami lubią napluć na kogoś na forum.
AaS

Napisano: 21 lut 2017, 15:19

Elmerek kochanie nasze, daj już spokój
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 15:19

Elmer < nono> ani się waż odpowiadać :) ma tu być spokój ;)
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x