hejka.
Wszystkiego czego poszukujecie jest na ich stronie www.rodzinazastepcza.pl.tl
Meil: [email protected] [email protected]
(sprawdzić poprawność podczas wpisywania w poczcie); bo ta czasem oddziela literki - tak było u mnie i musiałem powtórzyć wysłanie meila.
Do \"DECSTERA\" - nie \'żeczywistość\' - a \'rzeczywistość\'. Poza tym coś mi się wydaje, że handel dziećmi, który zarzucasz innym to Twoja specjalność, a być może /kto wie/ reprezentujesz ten mops w Zabrzu, jaki tu na forach jest dość sławny właśnie z tego powodu, iż zarzuty handlem dotyczyły tego mopsu. Nie trzeba się natrudzić i pogrzebać w wyszukiwarce. Gościu, jesteś spamerem i takich jak Ty powinni wyeliminować i zablokować.
13 latek nie ma szans na znalezienie rodziny, to wygenerowany bachor i co więcej można dodać, sprawiający problemy i to duże którego nikt nie chce i za wszelką cenę starcie się go pozbyć by mieć świety przenajswiętszy spokoj. Za parę stówek nikt nie jest głupi i nie będzie sobie głowy zaprzatał. Jestem ciekaw czy ta rodzina która tutaj tak reklamujecie zgodzi się wziąć g...jka na wychowanie. Pewnie nie bo nikt go nie chce i nie będzie chciał chyba że głupa znajdziecie. Takich jak wy wszyscy macie problemy sami z sobą i mam to głęboko w tyłku mówiąc bardzo delikatnie - mam to gdzieś i was wszystkich noszę. Znalezli się mądrzejsi bo poprawiają mnie w pisowni a wiem jak się co pisze i mam to też gdzieś co sobie pomyślicie.
Podobno rodzina o której tu piszecie ma 2 wolne miejsca dla dzieci. Nie trzeba pisać do nich na maila, ale na stronie głównej mają bezpośredni dostęp bez potrzeby instalowania gg do rozmowy (prawe okienko). Siemka
Nie wiedziałam o tym. Chyba odkryłeś nowy świat, bo ja dawno temu już zauważyłam co tam jest. Ale do rzeczy:)
Jestem zainteresowana wzięciem dziecka najwyżej do trzech latek. Przedtem muszem wiedzieć o dziecku wszystko a przede wszystkim będziemy robić badania na wykluczenie ukrytych schorzeń. Chce sobie je wychować po swojemu i nkt mi nie będzie do gara zaglądać. Może jeszce parę stówek odłożę na studia. Jak myślicie da się?
Pani KLEOPATRA pomyliła adresy. Dzieci to nie zabawki ani rzeczy jakie można wybierać. To nie dział adopcji a poza tym gdy chcesz zarobić - najlepiej idź do pracy.