Romantyczny wypad - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 02 sty 2017, 11:37

W czasie, gdy posłanki Nowoczesnej głodują i śpią na podłodze w Sejmie ich guru odbywa wycieczkę w towarzystwie rozmarzonej koleżanki partyjnej do Portugalii. A co tam, urlop mu się należy tak bardzo zmęczył się walką o demokrację:

https://niezalezna.pl/91552-ciamajdan-od ... nternautow
Gość

Napisano: 02 sty 2017, 12:40

zazdrośnik
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 03 sty 2017, 21:58

Eh czepiacie się
http://kontener.pl/fracht-morski/
mati_kowa
Praktykant
Od: 02 sty 2017, 21:42
Zajmuję się: praca
Strona WWW: http://skupautpomorskie.net/skup-aut-powypadkowych

Napisano: 05 sty 2017, 9:43

Można się pośmiać z tej naiwniaczki:

"„Jesteśmy nowi w polityce. I mam wrażenie, że musimy znaleźć ten balans między tym, co jest nasze prywatne, a tym co jest polityczne. Ja już praktycznie zatraciłam sferę prywatną. Nie zdajemy sobie sprawy, że przestaliśmy być osobami anonimowymi” – tłumaczyła w Polsat News problemy wiceszefowa Nowoczesnej Katarzyna Lubnauer. „Żartuje Pani? Doradca Leszka Balcerowicza jest nowy w polityce?” – ironizował dziennikarz stacji.

Od kilku dni nie milknie afera wokół opublikowanego na jednym z portali społecznościowych zdjęcia, na którym widać szefa Nowoczesnej i znaną posłankę z tego samego ugrupowania. Ryszard Petru oraz Joanna Schmidt zrobili sobie przerwę w okupacji sali plenarnej Sejmu i polecieli do Portugalii.

Obowiązek tłumaczenia się z niezręcznej sytuacji spadł więc na barki tych polityków .N, którzy na lot się nie załapali. Wśród nich znalazła się wiceszefowa Nowoczesnej Katarzyna Lubnauer.

Sytuacja kompletnie zaskoczyła ją. W dniu, kiedy wybuchła afera, czyli 2 stycznia, jeszcze około godziny 10 Lubnauer wyznała szczerze, że nie wie, gdzie jest Ryszard Petru. Jednak około 14 zmieniła już zdanie.

Jest poza granicami kraju, udał się na wcześniej zaplanowany wyjazd. W sprawach partyjnych

- stwierdziła.

Jednak 3 stycznia sam Petru, po powrocie do Warszawy, stwierdził, że podróż była… prywatna. A Laubnauer się pomyliła.

I znów wytłumaczenie tej sytuacji spadło na wiceszefową N. Tym razem wystąpiła w Polsat News. Ponownie wyszło fatalnie…

Jesteśmy nowi w polityce. I mam wrażenie, że musimy znaleźć ten balans między tym, co jest nasze prywatne, a tym co jest polityczne
– tłumaczyła Lubnauer.
Żartuje Pani? Doradca Leszka Balcerowicza jest nowy w polityce?
- śmiał się dziennikarz stacji.
Nie, no polityce na taką skalę
– kontynuowała poseł.
Błagam...
– zaapelował dziennikarz.
Ja już praktycznie zatraciłam sferę prywatną. Nie zdajemy sobie sprawy, że przestaliśmy być osobami anonimowymi
– brnęła dalej wiceszefowa N.
Ryszard Petru nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest osobą publiczną od lat? Niech się Pani nie pogrąża, Pani poseł...
– nie wytrzymał prowadzący."
Gość

Napisano: 05 sty 2017, 9:59

oj tam oj tam. Zazdrościsz gościowi i tyle
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 07 sty 2017, 19:04

"Jest poza granicami kraju, udał się na wcześniej zaplanowany wyjazd. W sprawach partyjnych
- stwierdziła ,tu:Laubnauer
Jednak 3 stycznia sam Petru, po powrocie do Warszawy, stwierdził, że podróż była… prywatna. A Laubnauer się pomyliła"

żenujące zachowanie Petru. Żeby chociaż przyjęli jedną wersję...
[Anioł*]

Napisano: 11 sty 2017, 14:55

nie macie nic innego, ciekawszego do robienia?
Dietmap.pl
zuzkar
Praktykant
Od: 11 sty 2017, 14:11
Zajmuję się: żywieniem

Napisano: 19 sty 2017, 15:37

a co tam się Petru będzie przejmować kimś, liczy się jego interes.
holowanie Rumia Reda Gdynia to jest to! super sprawa!
marioo
Praktykant
Od: 18 sty 2017, 12:57
Zajmuję się: niczym

Napisano: 20 sty 2017, 10:11

marioo pisze:a co tam się Petru będzie przejmować kimś, liczy się jego interes.
ze szczególnym akcentem na słowo "interes" :oops:
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x