Witam! Czy ktoś w ramach rozliczenia stypendium szkolnego miał fakturę z rowerem stacjonarnym lub innym sprzętem do ćwiczeń do domu? Miałam pytanie od wnioskodawcy czy w ramach stypendium można taki sprzęt kupić. Nie wiem jak postąpić. Z jednej strony wyraziłabym zgodę, ponieważ w katalogu kosztów mam min. rolki czy inne sprzętu potrzebne do uprawiania sportu. Więc dlaczego by nie przyjąć faktury za rower do ćwiczeń w domu.
Co mi radzicie??????
Rower stacjonarny
Re: Rower stacjonarny
ja bym nie przyjęła faktury za taki rower gdyż moim zdaniem nie jest to cel edukacyjny
Re: Rower stacjonarny
ja też bym nie przyjęła roweru - no chyba, że ktoś trenuje kolarstwo w ramach zajęć pozalekcyjnych, bierze udział w zawodach itp.
nie przyjęłabym również rolek
stypendium ma wyrównywać szanse edukacyjne, wyposażyć ucznia w przybory i rzeczy niezbędne do nauki
jak ktoś uprawia sport, jest członkiem klubu, bierze udział w zajęciach pozalekcyjnych ok, ale w innym przypadku,to zapewnienie takich atrakcji to chyba działka rodzica?
nie przyjęłabym również rolek
stypendium ma wyrównywać szanse edukacyjne, wyposażyć ucznia w przybory i rzeczy niezbędne do nauki
jak ktoś uprawia sport, jest członkiem klubu, bierze udział w zajęciach pozalekcyjnych ok, ale w innym przypadku,to zapewnienie takich atrakcji to chyba działka rodzica?
Oprócz Rower stacjonarny - Stypendia przeczytaj również:
laptop używany
faktura na konkubenta
bilety miesięczne
zaświadczenia z PUP przez sepi do stypendium
zmiana grupy w uzasadnieniu
jak robicie
DOCHÓD
kiedy wydajecie decyzje?
żle przyznane styp.
czy 500+ się wlicza
PROŚBA O POMOC