rozliczanie ZA-odp. z ministerstwa
Re: rozliczanie ZA-odp. z ministerstwa
pytam jak wy rozumiecie ich odpowiedź odnośnie roliczenia bo dla mnie ona nie jest do końca jasna:/
Hallo Monia jeśli dobrze cię rozumiem to na podst art 46 mamy rozliczyć całą zaliczkę od momentu przyznania świadczenia do dnia 30 września 2008 r ?
Hallo Monia jeśli dobrze cię rozumiem to na podst art 46 mamy rozliczyć całą zaliczkę od momentu przyznania świadczenia do dnia 30 września 2008 r ?
A czy jest jakiś termin rozliczenia zaliczki ponieważ dopiero teraz wyszły mi nienależne świadczenia i zanim to rozliczę to bedzie początek listopada?
ale jak to rozliczyc za cale 3 lata przciez co 3 miesiace rozliczalismy najwyzej rozliczyc mozemy ostatnie 3 miesiace czyli lipec , sierpien wrzesien - zgadza sie ?
Podajcie jakis przyklad roliczania bo ja juz nic nie rozumiem
Podajcie jakis przyklad roliczania bo ja juz nic nie rozumiem
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
moim zdaniem nie ma chyba konkretnego terminu jest napisane w przepisie że mamy rozliczyć i zakończyć jeśli wychodzi nadpłata to żadać zwrotu jeśli niedopłata do dopłacić i też mi się wydaje że rozliczamy ostatnie 4 miesiące bo przecież przez cały okres komornicy przesyłali nam zaświadczenia co kwartał
słyszałam, że było organy wierzyciela, które nie rozliczały zaliczek na bieżąco, czyli co trzy m-ce - więc teraz musza rozliczyć cały okres wypłaty; te co \"liczyły\" co 3 m-ce mają teraz mniej roboty - zostały im tylko 4-mce
Oprócz rozliczanie ZA-odp. z ministerstwa - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Do Toma lub innych
szkolenie 27 października Zielona Góra
podwyżka zaliczki
jeszcze zaliczka w sprawie skargi
szkolenie 28 października Poznań
szkolenie 22 października Łódź
szkolenie 20 października Bydgoszcz
szkolenie 17 września 2008 Sopot
Czy wliczam do składu rodziny?
wniosek do prokuratora
Jaki wzór?
Rozliczenie - POMOCY!!!