rozliczanie ZA-odp. z ministerstwa

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
~xyz

Re: rozliczanie ZA-odp. z ministerstwa

Post autor: ~xyz »

to o co chodzi?
~Monia

Post autor: ~Monia »

pytam jak wy rozumiecie ich odpowiedź odnośnie roliczenia bo dla mnie ona nie jest do końca jasna:/
~marex

Post autor: ~marex »

Hallo Monia jeśli dobrze cię rozumiem to na podst art 46 mamy rozliczyć całą zaliczkę od momentu przyznania świadczenia do dnia 30 września 2008 r ?
~marex

Post autor: ~marex »

Hallo Monia jeśli dobrze cię rozumiem to na podst art 46 mamy rozliczyć całą zaliczkę od momentu przyznania świadczenia do dnia 30 września 2008 r ?
~monia

Post autor: ~monia »

A czy jest jakiś termin rozliczenia zaliczki ponieważ dopiero teraz wyszły mi nienależne świadczenia i zanim to rozliczę to bedzie początek listopada?
~Anka

Post autor: ~Anka »

ale jak to rozliczyc za cale 3 lata przciez co 3 miesiace rozliczalismy najwyzej rozliczyc mozemy ostatnie 3 miesiace czyli lipec , sierpien wrzesien - zgadza sie ?
Podajcie jakis przyklad roliczania bo ja juz nic nie rozumiem
marex
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: marex »

moim zdaniem nie ma chyba konkretnego terminu jest napisane w przepisie że mamy rozliczyć i zakończyć jeśli wychodzi nadpłata to żadać zwrotu jeśli niedopłata do dopłacić i też mi się wydaje że rozliczamy ostatnie 4 miesiące bo przecież przez cały okres komornicy przesyłali nam zaświadczenia co kwartał
~Monika

Post autor: ~Monika »

jak rozliczacie, podajcie jakiś pomysł, plan
~wiolka

Post autor: ~wiolka »

jedno wiem, że nic nie wiem
~izula

Post autor: ~izula »

słyszałam, że było organy wierzyciela, które nie rozliczały zaliczek na bieżąco, czyli co trzy m-ce - więc teraz musza rozliczyć cały okres wypłaty; te co \"liczyły\" co 3 m-ce mają teraz mniej roboty - zostały im tylko 4-mce
ODPOWIEDZ