też się zastanawiam czy w ogóle coś tworzyć, bo szablonu z nr umowy, z datą jej rozliczenia, nie da rady stworzyć (brak zmiennych przy piśmie do wniosku), natomiast jeśli umowę rozliczymy to wnioskodawca w systemie może podejrzeć status umowy
ale tworząc szablon nie mogę wybrać w typ dokumentu "wniosek o rozliczenie", czy jak wybiorę "pismo do wniosku", stosując zmienne z wniosku o rozliczenie, dane zaciągną sie?
Jeszcze jedno pytanie techniczne czy pismo o rozliczeniu wysyłacie jedno już po rozliczeniu "całej" umowy czyli po rozliczeniu czesnego a potem dodatku czy też wysyłacie pismo o rozliczeniu czesnego po zatwierdzeniu wniosku o rozliczenie a potem drugie o rozliczeniu dodatku ?
Z góry dziękuje za pomoc
Pismo o rozliczeniu wysyłam w momencie rozliczenia całości (czesne i dodatek). Mnie nie udało się znaleźć w zmiennych nr umowy, więc wysyłam informację, że umowa do wniosku nr... została uznana za rozliczoną.
Pismo o rozliczeniu wysyłam w momencie rozliczenia całości (czesne i dodatek). Mnie nie udało się znaleźć w zmiennych nr umowy, więc wysyłam informację, że umowa do wniosku nr... została uznana za rozliczoną.