Wnioskodawca złozył wniosek na AS MII pocztą, we wniosku nie podał daty rozpoczęcia semestru, na dzień złozenia brak zaświadczenia z uczelni. Pracownik wpisał wniosek do SOW podając datę rozpoczęcia taką jaka podał mu tel. student. teraz na etapie przygotowania umowy okazało się, że w zaświadczeniu jest inna data rozpoczęcia semestru. Czy możemy jeszcze jakoś edytować wniosek. Wniosek jest po ocenie formalnej czeka na merytoryczną. Dzięki za ewentualne podpowiedzi
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
można poprawić, wchodząc na konto wnioskodawcy (wnioski/nowy wniosek/tu wyszukujemy wnioskodawcę po imieniu, nazwisku i pesel) - aby cokolwiek zmienić, wniosek musi mieć status do poprawy (tak mi się wydaję)
Czy ktoś próbował poprawić wniosek, który źle został złożony przez realizatora w imieniu wnioskodawcy? Mam status wniosku do poprawy, ale ani jako realizator podstawowy ani rozszerzony nie mogę te wniosku zmodyfikować.
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd