Jak najbardziej pozostawiasz bez rozpatrzenia co do tej Pani i jej dziecka, jeśli nie uzupełnią wymaganych dokumentów. Rozumiem, że przy generowaniu wezwania wpisałaś w stosunku do kogo nie zostanie rozpatrzony wniosek w przypadku nieuzupełnienia braków formalnych?chiklya1 pisze: 16 sie 2023, 9:26 Pan złożył wniosek o przyznanie KDR dla siebie, czwórki dzieci i jakiejś pani (żony lub nie).
Po sprawdzeniu PESEL wychodzi, że Pan jest ojcem 3 z tych dzieci - a na oświadczeniu o władzy rodzicielskiej podał całą 4.
Pani ma 2 dzieci i nie mamy pewności, czy są z panem małżeństwem.
Pani i 1 z dzieci (to które nie jest wnioskodawcy) ma obywatelstwo ukraińskie.
Wysyłam wezwanie o uzupełnienie wniosku o brakujące dokumenty. Czy w przypadku niedostarczenia dokumentów mogę rozpatrzyć wniosek tylko w części? Tj. KDR przyznać Panu i tej 3 dzieci, co do których jest pewność, że są jego i KDR się należy, a co do Pani i jej dziecka zostawić bez rozpatrzenia? Bo nigdy się z takim pomieszaniem nie spotkałam.
Rozpatrzenie wniosku w części? - Karta Dużej Rodziny
-
- Referent
- Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)
- Kontakt:
Re: Rozpatrzenie wniosku w części? - Karta Dużej Rodziny
Oprócz Rozpatrzenie wniosku w części? - Karta Dużej Rodziny - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
jak to zrobić?
Jak rozwiązujecie ten problem
Czy należy się KDR
Kdr dla os niepełnosprawnej kolejność?
czy karta należy się żonie
Decyzja
Opłata za duplikat
pomóżcie
osoba dorosła (z własną rodziną) a uprawnienie do karty w rodzinie swojej matki...
ograniczenie władzy rodzicielskiej
KDR przedłużenie karty orzeczenie
Zmiana miejsca zamieszkania
Proszę o pomoc
Proszę o pomoc komu należy się KDR
członek UE bez peselu
KDR dla ukraińców