to jak w czynszu liczą ogrzewanie ...mieszkaniec płaci za coś, co posiada...bo ma ciepło to jak nie ma ogrzewania...jest z zewnętrznego źródła. Nie ma kotłowni w bloku by blok ogrzewać tylko na zewnątrz...Gosia1979 pisze: ↑12 kwie 2023, 13:05podpowiedzcie proszę co w takiej kwesti zrobić. Lokal ma doprowadzoną energie cieplna z kotłowni do której podłączone sa 3 bloki mieszkalne. Zarządca podkreślił we wniosku ze nie ma ogrzewania centralnego. Mi osobiście sie wydaje ze to dokładnie jest to ze posiada centralne ogrzewanie poza lokalem zamieszkania. Pani mi tu wykład robi ze nie znam ustawy bo tu chodzi o centralne z miasta. Jak to zinterpretować? w szczególności ze oni liczą im w czynszu to ogrzewanie.
no i tłumacze kobiecie ale... czasem jeszcze ludzie mnie zadziwiaja:):-) pisze: ↑12 kwie 2023, 13:13to jak w czynszu liczą ogrzewanie ...mieszkaniec płaci za coś, co posiada...bo ma ciepło to jak nie ma ogrzewania...jest z zewnętrznego źródła. Nie ma kotłowni w bloku by blok ogrzewać tylko na zewnątrz...Gosia1979 pisze: ↑12 kwie 2023, 13:05podpowiedzcie proszę co w takiej kwesti zrobić. Lokal ma doprowadzoną energie cieplna z kotłowni do której podłączone sa 3 bloki mieszkalne. Zarządca podkreślił we wniosku ze nie ma ogrzewania centralnego. Mi osobiście sie wydaje ze to dokładnie jest to ze posiada centralne ogrzewanie poza lokalem zamieszkania. Pani mi tu wykład robi ze nie znam ustawy bo tu chodzi o centralne z miasta. Jak to zinterpretować? w szczególności ze oni liczą im w czynszu to ogrzewanie.