rzeczowy wykaz akt a kdr
rzeczowy wykaz akt a kdr
to jak w końcu z tym wykazem pod jaki numer to podciągacie? wiem że to już bylo poruszane ale nic z tego nie wynikło pliz podzielcie się informacjami
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: rzeczowy wykaz akt a kdr
ok a jak numerujecie te karty bo widziałam że na wniosku trzeba wpisać dopiero zacznę je wprowadzać i nie chcę jakiegoś babola zrobić
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
albo 8110 też pasuje, ja wybrałam 8111 bo tam jest mowa o udziale w programach
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
system sam numerujebużka pisze:ok a jak numerujecie te karty bo widziałam że na wniosku trzeba wpisać dopiero zacznę je wprowadzać i nie chcę jakiegoś babola zrobić
Ja chyba dostanę zaraz zawału - wysłałam już kilka wniosków ale nie nadawałam żadnych numerów. O co chodzi z tymi numerami, czy my mamy je nadawać?
Mi w Archiwum narodowym powiedzieli, ze do pomocy rzeczowej w programy to wepchnąć
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak zatwierdzasz rodzinę po jej wklepaniu i wciskasz "wyślij wniosek" to pojawia się komunikat, że rodzina została zarejestrowana w systemie pod nr ..... Sytem sam te numery nadajeSelenit pisze:Ja chyba dostanę zaraz zawału - wysłałam już kilka wniosków ale nie nadawałam żadnych numerów. O co chodzi z tymi numerami, czy my mamy je nadawać?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
lololo pisze:Mi w Archiwum narodowym powiedzieli, ze do pomocy rzeczowej w programy to wepchnąć
ale my tej pomocy rzeczowej nie udzielamy. Ja w 2 archiwach państwowych dowiadywałam się i typowali na nr 8110 albo 8111 ale raczej ze wskazaniem na 8111
Owszem system nadał mi numery począwszy od 00001 i tak po kolei. Szczerze, to ja nie mam pojęcia o co chodzi z tym Archiwum Narodowym i tymi nr 8110 i 8111
Oprócz rzeczowy wykaz akt a kdr - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Czy zgłaszamy zbiór KDR do GIODO?
Wynagrodzenie za zadanie KDR
Zaświadczenie z uczelni/szkoły
Kto jest u was adminem KDR?
Nr KDR co pisać
przetwarzanie danych
KARTA DUŻEJ RODZINY
KDR we praktyce
Czi informujecie osoby o KDR ?
KDR - zniżki
Kto mi pomoże? -> KDR