Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta?
Re: Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta?
Ja też czasem jak pajacyk skaczę po wycieczce by zrzucić z bieżnika brud. Nie zawsze to jednak pomaga. Staram się więc nie siedzieć długo u ludzi i zdążyć nim zawartość traktorka zacznie topnieć i kapać;)
To ważne. Niektórzy klienci mieszkają lepiej niż ja i wy wszyscy razem wzięci. A jaki sprzęt!
To ważne. Niektórzy klienci mieszkają lepiej niż ja i wy wszyscy razem wzięci. A jaki sprzęt!
To chyba Ci, do których chodzisz na alimentacyje. 

Taaa bo to w końcu normalni, często bogaci ludzie.
Klienci pomocy społecznej nie są nienormalni. Ich tylko życie bardziej doświadcza.
Nie zdejmuję butów w domu klientów, nawet jakby mnie o to prosili. Wychodzę z założenia, że nie jestem u nich z prywatną wizytą.
Nie zdejmuję butów w domu klientów, nawet jakby mnie o to prosili. Wychodzę z założenia, że nie jestem u nich z prywatną wizytą.
nie mogę ściągać butów, przydały mi się kiedyś jak musiałam psa w d.. kopnąć bo nie dawał mi pisać, a prośby o zamknięcie pieska nie pomagały.
Heheheh;)
Mnie też zawsze taki jeden siedzi na kolanach w czasie pisania. Nie wiem czemu mnie tak lubi. A jest nie mały.
Mnie też zawsze taki jeden siedzi na kolanach w czasie pisania. Nie wiem czemu mnie tak lubi. A jest nie mały.
Oprócz Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Nowi władcy świata
Zły katolik czy dobry ateista. Kogo wybrałby Bóg?
Do Adama
Co chce uzyskać Adam zab raniając psioczyć?
kto mi to wytłumaczy?
Czujecie go?
Co chcą uzyskać osoby które non stop wklejają linki na fora i psioczą na rząd?
państwo prawa - śmiech na sali (sądowej też)
manipulacje onetu
Mass media ogłupiają młodzież?
Budzimy się?
Potrzebuje pomocy by opłacić szkołę
Piłka nożna
myślałem, że to Kaczyński nie umie liczyć
dla myślących 2
Niestety