siedzę za granicą ..... - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 26 paź 2008, 16:47

i patrzę z pesrpektywy na wasze oblicza.
Co z tego wyjdzie....jakiś koszmar senny?
~gulgot

Napisano: 27 paź 2008, 13:11

napisz do mnie
~[uzytkownik usuniety]

Napisano: 27 paź 2008, 21:47

„ankaw218” - chodzi mi o tę osobę która od jakiegoś czasu podszywa się pod mój nick , poczytaj sobie co to jest cyberbullying szczególnie jakie może przynieść skutki , proszę odpowiedz sobie na pytanie czy wszystko z tobą w porządku . ja nie pozwolę żebyś mną manipulował ale chodzi o innych , możesz naprawdę zrobić komuś krzywdę . nie będę więcej odpowiadać na twoje zaczepki bo taka powiedzmy „dyskusja” nie ma żadnego sensu .
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 27 paź 2008, 22:09

może nie powinienem się tutaj wtranżalać, ale skoro uważasz, że ktoś stosuje wobec ciebie cyberbullying to poproś policję
o ustalenie IP, wytocz powództwo cywilne, albo jak ktoś bezprawnie ujawnia twoje dane to wtedy policja zajmie się tym z urzędu ( napisałem, bo przeczuwam, że znowu ogródkami mnie się czepiasz, jak w kilku innych poprzednich postach ) buldog to nie gulgot, nawt czytać nie umiesz?
~buldog

Napisano: 27 paź 2008, 22:21

buldog nie czepiam się Ciebie , zapewniam że moja opinia o Twojej osobie jest jak najbardziej pozytywna a czytać potrafię !!!!! zgłaszanie na policję to oczywiście przesada , ja zwyczajnie przestrzegam że nie będę odpowiadać na tego rodzaju zaczepki i nie pozwolę sobą manipulować . apeluję żeby człowiek zastanowił sie nad sobą , bo jak trafi na kogoś naprawdę wrażliwego to może mu zrobić krzywdę i tyle , koniec .
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 28 paź 2008, 13:43

hehe.............
~miro

Napisano: 07 lis 2008, 15:02

~gulgot Ty kre............... nie wracaj .......... może socjal za granicą leprzy dadzą ??????????
~aśka

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x