tak ~bb, masz rację, ale wiedza sama nie przyjdzie, trzeba ją zdobywać, szperać w przepisach itd., a na to w tej pracy rzadko jest czas, więc trzeba w domu, kosztem czasu wolnego
...święta prawda... a koleżanki za ściany jeszcze śmią mówić, że świadczenia rodzinne nic nie robią...ale żadna nie chce się zamienić...ciekawe dlaczego...
dlatego to forum powinno być tylko i wyłącznie dla pracowników ŚR, żeby mogli dzielić się zdobytą wiedzą i w ten sposób ułatwiać sobie wzajemnie te harówę
nie ~xx - nie tylko dla pracowników, - my opiekunowie też czerpiemy wiedzę z waszego forum i jest dla nas ważną bazą wiedzy
nie każdy opiekun to jest ten zły, ograbiający państwo, wrzucacie wszystkich opiekunów do jednego worka, a tak nie wolno
tak jak ludzie u mnie ubolewaja nad wypełnieniem wniosku i zaraz marudza a bo okularów nie wziąłem
ciągle ta sama śpiewka
a wiec kiedy diabła nie masz przy sobie okularów skoro masz wade wzroku ?
u mnie zawsze mowia ze ooo tyle zachody tyle papierów zeby dostac 1 tys becika
no to ja mowie ja wypłenie i ja wezme kase jak Pani chce
tak samo z rodzinnym , ciezko raz na rok uzupełnic wniosek ale kase chca co miesiac
Pocieszjące jest to,że nie wszyscy świadczeniobiorcy są zmęczeni wypisywaniem wniosków. Jest jakiś procent osób które przychodzą, przynoszą, co trzerba i piszą te wnioski, a jak już za 24 lat i 7 miesięcy też idę na emeryturę i tym się \"pocieszam\". Pozdrowienia dla Wszystkich.
tak, tak
a ile te wszystkie bzdurne zmiany - nieprzemyślane , pisane na kolanie, obsługa , papier , tusz itp kosztują !?
biuro legislacyjne !? co oni robią !?
pieniądz wyrzucony w błoto, marnotrawiony