sms

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
annaaaa

sms

Post autor: annaaaa »

witam, czy ktoś się orientuje jak to jest teraz z sms informującym klienta o odbiorze kdr? Była u mnie Pani ostatnio, weszła po drodze i okazalo sie ze jest juz jej karta do odbioru ale mowila ze sms nie dostala. tzn ze co mam sama informować ludzi?
Basza

Re: sms

Post autor: Basza »

Z tego co inni pisali na forum, system teraz nie wysyła smsów.
ewka77

Post autor: ewka77 »

U mnie wszyscy zawsze otrzymywali sms możliwe że ta pani tak powiedziała lub numer tel. był błędnie wpisany :)
k a

Post autor: k a »

help desk odpowiedział
" Helpdesk KDR27/sty/16 15:21: System został zaprojektowany tak, że wysyła powiadomienia SMS"
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

u mnie wysyła wszystkim, przy starym systemie miałam jakies pojedyncze przypadki że ktos nie dostał
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: gopsianka »

mała mii - a dostałaś już jakies karty zamówione w nowym systemie ???
Chris

Post autor: Chris »

Właśnie dostał już ktoś karty z tego systemu??? bo ja 3 zamówienie zrobiłem a karty nie przychodzą :/
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

pierwsze dostałam po ok. 3 tygodniach (12 kart)
później zamówiłam jeszcze 9 i juz 4 tyg czekam na przesyłkę
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
abc

Post autor: abc »

U mnie nadal karty "w produkcji" :(
k a

Post autor: k a »

do mnie karty dotarły, rodziny dostają powiadomienia SMS. jest tylko jeden problem w wiadomości jest napisane, że odbiór Kart w Urzędzie Miejskim a Karty wydawane są w MOPS
.... w ustawianiach
jest, że Karty mają być dostarczane do MOPS...
ODPOWIEDZ