SOLIDARNOŚĆ MOPS WROCŁAW
Re: SOLIDARNOŚĆ MOPS WROCŁAW
bardzo mi się podoba wpis ZWIĄZKOWCA. jest to wyrażenie świadomości zawodowej. Obecnie bez obrony pracodawca kręci nami jak i naszymi finansami jak mu się tylko podoba. Związki nie są od tego aby dać bon na święta. Negocjują, wspierają chronią i to nie są puste słowa.
dziwi mnie fakt ,ze tak dużo mają do powiedzenia inni oprócz koleżanek i kolegów z Wrocławia. Są obojętni? Siedzą wnic nie wartych związkach zakładowych dla bonu towarowego na Święta. Żałosne. To nie płaczcie tu na forum jak wam źle!!!
dziwi mnie fakt ,ze tak dużo mają do powiedzenia inni oprócz koleżanek i kolegów z Wrocławia. Są obojętni? Siedzą wnic nie wartych związkach zakładowych dla bonu towarowego na Święta. Żałosne. To nie płaczcie tu na forum jak wam źle!!!
Nie tylko dla pracowników MOPS Wrocław. Związki Zawodowe są potrzebne wszędzie! - w każdym miejscu pracy.
Oczywiście tylko szkoda że nasza grupa zawodowa ma taką małą świadomość zawodową. Zresztą widać tu na forum jak się nawzajem traktujemy. Mnie też poszczają czasem nerwy...
Związki to jedyna ochrona i wsparcie. Idą ciężkie czasy i dlatego trzeba wspólnie dbać o interes pracowniczy , wykazać wole i świadomość. Pracodawca niby nie wróg ale .....
Związki to jedyna ochrona i wsparcie. Idą ciężkie czasy i dlatego trzeba wspólnie dbać o interes pracowniczy , wykazać wole i świadomość. Pracodawca niby nie wróg ale .....
Każde Miasto, Gmina winna brać przykład z Wrocławia, jak bedzie Nas więcej można przeciwdziałać złym posunięciom które bywaja nieodwracalne.
Gdy Nas będzie więcej to możemy wspólnie działać na Naszą korzyść i Naszych Klientów.
Bzdurne posunięcia Rządu Szkodzą nam wszystkim. W przyszłości mamy być pod organizacjami pozarządowymi. A wszyscy wiemy jak traktują pozarządówki swoich podobiecznych, jak ich traktują w schroniskach i noclegowniach. Wszystko dla pieniędzy , a tam nie ma człowieka tylko problem. A my także staniemy sie problemem, inaczej myślimy.
Powoli się zaczyna rządzenie nieodpowiedzialnych ludzi i ich decyzji ( karierowiczów). Będą ciekawe posunięcia od I/13r. Już po cichu są ustalone.
Gdy Nas będzie więcej to możemy wspólnie działać na Naszą korzyść i Naszych Klientów.
Bzdurne posunięcia Rządu Szkodzą nam wszystkim. W przyszłości mamy być pod organizacjami pozarządowymi. A wszyscy wiemy jak traktują pozarządówki swoich podobiecznych, jak ich traktują w schroniskach i noclegowniach. Wszystko dla pieniędzy , a tam nie ma człowieka tylko problem. A my także staniemy sie problemem, inaczej myślimy.
Powoli się zaczyna rządzenie nieodpowiedzialnych ludzi i ich decyzji ( karierowiczów). Będą ciekawe posunięcia od I/13r. Już po cichu są ustalone.
Szkodzicie sobie sami, brakiem kultury, słownictwem, wyszydzaniem proszących o poradę.
Na szacunek trzeba pracować.
Na szacunek trzeba pracować.
Więcej profesjonalnych porad na forum ops.pl to zarazem więcej szacunku dla grupu zawodowej pracowników pomocy społecznej w Polsce. Ważny argument!
Przynajmniej kilka osób na tym forum wpisuje się w ten PARADYMAT- więcej profesjonalnych porad, więcej szacunku dla całej grupy zawodowej! Dziękuję Państwu za aktywność w ramach internetowego wolontariatu!
Oprócz SOLIDARNOŚĆ MOPS WROCŁAW - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
potwierdzanie za zgodność z oryginałem
co zaproponujecie??
stały a areszt
Inicjatywa: Basic Income
mgr
dwukierunkowa wymiana
Ryczałt
WAŻNE - REWOLUCJA W POMOCY SPOŁECZNEJ PO CICHU
kombatanci
SUO w przedszkolu
Projekt - nowe kompetencje pracownika socjalnego
Anonimowe zgłoszenia