Tak, będzie miał obowiązek alimentacyjny wobec mnie miliarder, ale czy jakakolwiek kwote od niego dostane zadecyduje sąd jasli złoze do niego pozew o alimenty.
Tak samo jak miałbym babcie miliarderke - ciązy na niej wobec mnie obowiązek alimentacyjny ale czy dostane od niej jakąkolwiek kwote alimentów zadecyduje sad jak złoze do niego pozew o alimenty.
Tak samo jak miałbym mame miliarderkę...
Tak samo jak miałbym brata miliardera...
Tak samo jak miałbym jakąkolwiek inną osobę na której, zgodnie z przepisami Krio, ciąży wobec mnie obowiązek alimentacyjny...
Na wszystkie te osoby, i one na mnie, mam prawo ubiegać się o śp, bo mieszcza się one w zapisie art. 17 ust. 1 i obowiązku alimentacyjnym z kroi do którego ten przepis odsyła.(dostane je jak oczywiście spełnione są inne warunki ustawowe).
Odesłanie do krio, nie ma na celu przyznawania śp tylko tym osobom które maja faktycznie zasądzone alimenty na osobe niepełnosprawna, tylko przyznawanie tym osobom, na których ciązy teoretyczny obowiązek alimentacyjny w przepisach krio - już to wyżej opisałem ale widze ze masz klapki na oczach.
Po raz kolejny gratuluje znajomości przepisów po 6 latach ich obowiązywania.