nie trzeba a można...mały pisze:Co za głupoty wypisujecie. Po magisterce kierunkowej posiadamy I stopień. II trzeba zrobić po 5 latach praktyki. (wiem , bo jestem aktualnie po )
nie trzeba a można...mały pisze:Co za głupoty wypisujecie. Po magisterce kierunkowej posiadamy I stopień. II trzeba zrobić po 5 latach praktyki. (wiem , bo jestem aktualnie po )
dla mnie to nie ma żadnego związku z inteligencją, a brakiem umiejętności interpretacji przepisów prawnych i lenistwem.dede pisze:tu nie chodzi o to ze nie potrafią, tylko raczej nie chce się szukać. No przecież łatwiej zapytać dobrze zorientowanych (to cecha istot inteligentnych ) zamiast tracić czas na szukanie
zajrzyj tutaj: https://www.mpips.gov.pl/pomoc-spoleczna ... -socjalny/anna35 pisze:Witam
Mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w woj. wielkopolskim organizowana jest specjalizacja II stopnia w zawodzie pracownika socjalnego bo w poznaniu nie ma i raczej się nie doczekam. Będę wdzięczna za pomoc
Do drugiego stopnia po 5 latach pracy może być licencjat, byle był na kierunkach wymienionych w rozporządzeniu o specjalizacji z naszym zawodzie. A studia wyższe w rozumieniu ustawy prawo o szkolnictwie wyższym to:"studia pierwszego stopnia, studia drugiego stopnia lub jednolite studia magisterskie, prowadzone przez uczelnię uprawnioną do ich prowadzenia"Aid pisze:to po 5 latach pracy trzeba miec mgr z pracy socjalnej czy wystarczy liencjat aby zrobić specjalizacje II stopnia ??