dłużnik spłacił zadłużenie z tyt, wypłaconego funduszu wraz z odsetkami po wysłaniu wniosku o zatrzymanie prawa jazdy ale nie wpłacił kosztów upomnienia - wystawiacie TW na same odsetki ? czy w tej sytuacji możemy wycofać wniosek od starosty? a co z komornikiem? wpłaty dokonał u nas nie u KS
Wniosek kierowany do starosty o zatrzymanie prawa jazdy wycofać możesz wtedy, gdy przeprowadzisz wywiad z dłużnikiem i odbierzesz oświadczenie majątkowe oraz w ostatnich 6 miesięcy dłużnik wywiązał się z zobowiązań co najmniej 50%. Poza tym możesz wycofać gdy dłużnik straci status dłużnika, czyli spłaci zupełnie wszystko - ZA, FA, odsetki, koszty UP, wierzyciela.
Ty piszesz że spłacił FA wraz z odsetkami a potem pytasz czy wystawić tytuł na odsetki. ??? Czyli rozumiem że dłużnik wszystkiego nie spłacił.
Jeśli zostały ci odsetki to owszem na odsetki musisz wystawić TW. Chyba że zapłacisz za niego z własnej kieszeni haha . Pamiętaj przy wystawianiu TW że odsetek od odsetek się nie pobiera:)
ZA nie ma, wierzycielki nie spłacił, na wywiadzie był ale nie zarejestrował się w PUP jako osoba bezrobotna, poszukująca pracy - oficjalnie jest bezrobotny , to co ja mam teraz zrobić - ten Pan jest okropny !!!!!!!!!!!!!! ciagle pisze skargi na mnie, odwołuje się od wszystkiego jeśli tylko może