spotkanie z duchami - HYdE PaRK

Strona 6 z 9    [ Posty: 86 ]

Napisano: 18 maja 2012, 13:40

dzisiaj w nocy ponownie miałem spotkanie czwartego stopnia, a rano dowiedzialem się, że znajoma jest w ciężkim stanie w szpitalu
~Deiwid

Napisano: 18 maja 2012, 20:25

czy to ta znajoma z pierwszego snu?
~oneironautyka

Napisano: 18 maja 2012, 20:30

tak to jest właśnie ta znajoma
~Deiwid

Napisano: 18 maja 2012, 20:37

rozmawiałeś z nią ?
~oneironautyka

Napisano: 18 maja 2012, 22:28

nie jest aż tak bliska dla mnie żeby o takich rzeczach z nią rozmawiać, jest po prostu znajomą, ma swoją rodzinę, męża, dorosłe dzieci
~Deiwid

Napisano: 18 maja 2012, 23:00

jednak śniła się Tobie...
a Ciebie to poruszyło
~oneironautyka

Napisano: 18 maja 2012, 23:12

znam ich, jesteśmy po imieniu, ale spotykamy się ze dwa razy w roku i to w biegu
~Deiwid

Napisano: 18 maja 2012, 23:17

dlaczego napisałeś o tym śnie?
chcesz coś z tym zrobić? niepokoi Cię to, że zdarzyło się już drugi raz? będziesz się obawiał śnić o znajomych?
~oneironautyka

Napisano: 19 maja 2012, 0:06

nie obawiam się śnić, nie czuję strachu, mam różne sny, konkretne wydarzenia które na drugi, trzeci dzień występują, miłe, pozytywne, mniej miłe, konkretne osoby które później spotykam, moje sny nie są powodem choroby znajomej, tak, niepokoję się o jej zdrowie, ale jak wcześniej pisałem, to chyba jeszcze nie jest koniec, bo odczuwałem coś innego, to było pożegnanie, może dlatego napisałem
~Deiwid

Napisano: 19 maja 2012, 0:41

idź do kościoła pomodlić się, albo na cmentarz zapal świeczkę i będzie dobrze, chyba że rzniesz głupa z takich spraw, ja to przeżyłam to jest straszne. Trzeba uspokoić swoje sumienie ?
Dla mne to jesteś żartowniś nić. niektóre wpisy to żart, a po co ?.
~Biały Labądź

Strona 6 z 9    [ Posty: 86 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x