Napisano: 11 mar 2016, 13:45
Samo logowanie to może nie problem, jesli przeglądarka pamięta hasło, które samemu mozna zapomniec,jesli nie korzysta się często z forum lub przez dłuższy okres czasu. I wtedy pozostaje zabawa w nową rejestrację, a nawet i założenie kolejnego konta email. Rejestracja jest dobra dla ludzi często korzystających z forum, ale nie dla tych, którzy sporadycznie chcą zasięgnąć jakichś informacji. A takich nie brakuje. A konieczność rejestracji w takich sytuacjach zniechęca. Pół bidy jeśli rejestracja przebiegnie pomyślnie. Ja np. miałam z tym problem, wyskakiwało mi, ze taki nick już istnieje. Nie pomagało przyjecie innego nicka ani nowy email. Takze w celu pomyślnego zakończenia rejestracji nie obyło się bez emailowej korespondencji z adminem.
Nie każdy tez ma konto email, a jak sie rzadko z niego korzysta to i hasła mozna zapomnieć., tak jak ja zapomniałam do swojego drugiego konta. A i z kontami miałam problem , bo były rzadko używane i mi je likwidowali.
I naprawdę nie rozumiem po co wszystkich zmuszac do rejestracji.
Mnie jest bez róznicy czy autorem tematu jest osoba zarejestrowana czy tez nie, tak jak nie robi mi róznicy czy rozmawiam z osobą zarejestrowaną czy tez nie.
A tobie noteev jaką robi to róznicę?
Czy az taką kontrolę chcecie miec nad pozostałymi użytkownikami?
Ubi ius incertum, ibi ius nullum. – gdzie prawo niepewne, tam nie ma prawa