sprawozadnia MPiPS oraz rzeczowo-finansowe - Stare tematy

Strona 3 z 8    [ Posty: 71 ]

Napisano: 04 lip 2012, 13:36

Tomku - czy wysłać sprawozdanie skł-emrent i skł-zdrow wypełniając wszędzie zera? (dotyczy powiatu)
~m

Napisano: 04 lip 2012, 13:43

Otrzymaliśmy informację z Departametu Pomocy Społecznej MPiPS, że dali wolną wolę Administratorom Wojewódzkim którzy decydują czy zbierać te sprawozdania zerowe z powiatów czy nie. Zatem musisz się dowiedzieć jak to jest w Twoim województwie.
pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 05 lip 2012, 11:30

Czy w tabeli F dzieci umieszczone ogółem wpisuje się wszystkie dzieci przebywające podczas okresu sprawozdawczego?i oczywiście tylko z placówki z naszego terenu?
~Xenia

Napisano: 05 lip 2012, 11:33

Czy tylko dzieci umieszczone w okresie sprawozdawczym
~Xenia

Napisano: 05 lip 2012, 11:59

Dzieci przebywające w dniu końca okresu sprawozdawczego, bez względu na to kiedy były umieszczone - wg powyżej podanych odpowiedzi MPiPS.
~Tomek

Napisano: 05 lip 2012, 12:03

Czy w ogóle w tych tabelach części dotyczącej placówek wpisujemy chyba tylko placówki na terenie własnego powiatu nie wpisujemy nigdzie dzieci które umieściliśmy w placówkach gdzieś w Polsce?
~Xenia

Napisano: 05 lip 2012, 12:14

Tak, tylko z placówki z naszego terenu, jeszcze raz odsyłam do powyższego linku, tam to jest napisane.
pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 05 lip 2012, 12:17

Bardzo proszę o odpowiedź czy w tabelach uwzględniamy tylko placówkę znajdującą się na terenie naszego powiatu? czy w przypływach i odpływach uwzględniamy wszystkie dzieci bez względu na to w jakiej placówce się znajdują
~Xenia

Napisano: 05 lip 2012, 12:23

jw. to trzeba postudiować dokument \"odpowiedzi do sprawozdania.pdf\" udostępniony na tej stronie https://www.public.sygnity.pl/forums/vie ... 19&t=14245
~Tomek

Napisano: 05 lip 2012, 14:50

czy ja powinnam poprzenosić rodziny z ustawy o pomocy społecznje do aplikacji piecza zastępcza?
wszystkie czy tylko utworzone od 010.01.2012?
Wszytskie rodziny dotychczasowe dostały wyrównanie w kwietniu ale od stycznia
a kilka zostało na starych przepisach z art 226 ust. 5
Co powinnam mieć w której aplikacji???????
~aga

Strona 3 z 8    [ Posty: 71 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x