sprawozdanie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
filip113

sprawozdanie

Post autor: filip113 »

Liczba rodzin dla których w 2016 roku zostały wydane Karty ?
Czy chodzi o
1. przyznane w 2016
2. czy wydane nawet te które zamówiliśmy w 2015 i pomijając te które jescze nie przyszły a są zamówione?
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: sprawozdanie

Post autor: mkaz »

wydane w 2016 r., również wnioski o przedłużenie, duplikaty, dodanie członka rodziny (ale jeżeli dana rodzina w 2016 r. składała kilka wniosków np. nowy wniosek, za kilka miesięcy np. duplikat, albo dodanie nowego członka rodziny to ja liczy system tylko raz). Też miałam z tym problem, powinny być do tego objaśnienia...
Zocha1

Post autor: Zocha1 »

gdzie jest info o sprawozdaniu??? Ja nic nie mam?! :o
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: mkaz »

u mnie przyszła informacja z Urz. Woj., ale juz od początku stycznia w module administratora są 2 sprawozdania do zrobienia
Zocha1

Post autor: Zocha1 »

No są do zrobienia. Nie wiem tylko czy wychylać się skoro jeszcze żadnego pisma nie dostałam. Chyba się wstrzymam. :roll:
Jola123

Post autor: Jola123 »

do kiedy te sprawozdania ???
ewik1

Post autor: ewik1 »

konieczność zrobienia sprawozdań wynika z ustawy
BEDZIA

Post autor: BEDZIA »

U MNIE PISMO Z UW , TERMIN DO 31 STYCZNIA
Sylwwwiaops
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Sylwwwiaops »

Bedzia a to pismo odnosnie sparwozdania to do zrobienia w CAS? bo mi tez cos takiego przyszło ale nie widze formularza , jakby nie było udostepnione
ODPOWIEDZ